Éppen most autóztam el egy Magyarország újra működni fog plakát alatt. Mini szterelnö kúrtól úgy tudtam, hogy most is működik. Most kicsit össze vagyok zavarodva.
Szomorú ami itt megy,de sajnos még mindig sokan elfogultak vele(velük)kapcsolatban!A legnagyobb baj,hogy az ellopott pénzt nem gondolom,hogy vissza lehet szedni!!!!nagyon sok milliárd lehet offshore számlákon,ki tudja merre a világban.......!!Ezeket mind az Eliosos lámpaoszlopra kellene felakasztani!
Ocsmány V.-ék teljesen alkalmatlanok a járvány kezelésére. Tömegrendezvényeket (pl. 10 000-es focimeccseket) engedélyeznek, miközben a korházak telítődnek. Meg se próbálják ennek elejét venni, a gazdaság megmentésére elégtelen pénzt fordítanak, miközben a NER-t változatlanul közpénzzel tömik, az oligarchák továbbra is érintetlenek! Ocsmány V. takaródj!!!!
Orbánt és a maffiaszervezetét, ami áthálózza az országot Budapesttől a legkisebb falvakig, ahol mindenhol megvannak a beépített embereik gazdasági és politikai vonalon nem illeti meg a tisztelet. Nyílvánvaló,hogy ők lenézik ,kihsználják és röhögnek is kizsákmányolt embereken. Ezt nem én találtam ki, ezt mondják azok akik kapcsolatban voltak a felsőbb szinten velük . Ők ilyen emberek és az ilyeneket le kell lökni a nép nyakáról.
A fidesz elcseszte az országot.