Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 02. 14. 23:35

A Concorde és Várszegi Gábor  

-A Concorde és Várszegi Gábor.

Befektetöik bizalma a legfontossabb.

-Célármegjelőlésük biztos alapokon nyugszik és mivel akkor 1200ft-ra értékelték azt is tudják,hogy ,hogy szereznek további bizalmat,hogy hogy érik el a kijelölt utat,mert soknak tünik,de nem ez volt a maximum érték. A Fotex Rt-t a Vezetöség határozta meg,és Nem a spekulálok! Tehát nyugalom és bizalom.:)

aki spekulál,az ne csak a szemének higgyen!

- The Concorde and Gábor Várszegi.

Your investors' trust is the most important.

Their target prices are steady, and since it was estimated 1200ft then, they must know, how to acquire more confidence, how to reach the final way, because it seems too high, but it was not the maximum value. Fotex Rt. was determined by the management, and I don't speculate! Have a little rest, and trust me. :)

Those who speculate, cannot trust anything but their eyes only!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 02. 26. 17:44
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
tutira igazad van hello,
a harag az rossz tanácsadó,
meg is követlek ezerrel,
csak nem veszek össze niggerrel?
bocs,hogy most jutott eszembe,
de csak most vagyok gépközelbe
hiába hello is megmondta
susalindának mégis van jobb dolga...
te ne habozz,
csak oszd az észt,ha nincs más örömöd,
hisz kell a népnek vki,akire felnéz,
és nem mond csütörtököt......
.......
legszebb szín talán a yellow,
a hegedűnél szebben szól a cselló,
na pá,többé nem fikázlak,......hello
Törölt felhasználó 2006. 02. 26. 00:56
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Én 1ike vagyok a többségből, aki átlát a szitán, mint szuperman a vasajtón!És ahogy látom nincs jobb dolgod ,mint fikázni a másikat.Neem fikázni kel itt (susalinda)furujjjázni kell az a lényeg nem a buxer ami lecsuszik ha nem kapaszkodsz meg benne hanem a furujja olyan bimbajás csodabimba aaz az igazi amikor jol megfurrjantod aaz a tutti bambi!Hidd csak el én már tapasztalt öreg róka vagyok már hidd el én is fikáztam a másikat de rájöttem hogy minek?mert ugyan is lehet hogy jobb mint te de amikor majd leesik a buxer hohoo akkor fujhatod a furulát nem csuszik vissza.Szal nyugi van peace furujja aztán béke van susa bééke nem háborúú concorde szoval a lényeggel kell foglakozni és ahoz hozzátenni neked is biztos van jobb dolgod nem? mint pl hellot fikázni;) na hello
Törölt felhasználó 2006. 02. 24. 00:04
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
Megtiszteltetés FIRST Ur,
hogy beirhatom hozzászolását.
Szerző: FIRST
2006. február 23. 21 óra 12 perc
Cím: több,mint 97%.......Fotex tulajdon Hozzászólás

jo estét!

Nincs,mit mondanom részleteiben,csak annyit....Átértékelödik a szemünk elött ....Gratulálok Várszegi Gábor és csapatának a Concorde-val együtt! ...Számolni tudok akkor még messze van a tetö.

Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 22:11
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Miért ne lehetne nem egyetérteni helloval?
Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 22:09
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Lillácska, Ön csak kapaszkodjon buxerébe, de kárt ne tegyen benne, mert szükségünk van még bölcs gondolataira…

Nő és gibic… hihetetlen.
Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 19:34
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
neked is,
egyébként sztem a többség átlát a szitán,ezért nem értem,Neked ez mire jó....nincs jobb dolgod.......?
Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 19:22
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Most senki nem hiszi,hogy mondjuk 1000 a választásokig :) ez jó. Shortoljátok! kicsik figyeljetek türelemmel.:)
Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 19:18
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
susalinda
Te tényleg érted h mit ír hello
Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 19:07
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
hello.

én nem ijeszgetni akarok. de minden jot neked.
Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 19:02
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Hello1!
most aztán maaaarhára beijedtünk......
rosszat fogok álmodni.......asszem.......
vajh....eltuddd addni holnap...vagy nem?!
Törölt felhasználó 2006. 02. 23. 17:56
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Most aztán vége! holnap "K.O"!

pszichológia....adjatok el Fotex Rt. ok. akkor várd meg mig leesik a tetejétöl ...és beszállhatsz jóáron,mert aki bent volt az emelkedésben az az esésben nem akar bent lenni. ki nyer? aki bent lesz az......Esésében is mert a manipulálok és a törvények nem várnak sokáig rád mig döntesz,,,A félelem nagy úr! aki legyőzi az nyer! De adjatok holnap Hétfön kedden...sokat. -Mert a szemeitekkel láttok,mégse láttok semmit az ember szeret túléni,menekülni,de aki győzni akar annak csak türelemjáték kitartás semmi egyébb....Van valakinek mondjuk csak 200e Fotex Rt papirja?........eladó? köszi szépen .....:) Félsz?....
Törölt felhasználó 2006. 02. 17. 09:30
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Igen. És thx.
-
Ty, te meg tényleg nem vagy vicces!
Törölt felhasználó 2006. 02. 17. 00:16
Azok, akik 120 óra után elérték a meghalás-újjászületés élményét, ettől a pillanattól fogva nem voltak pszichotikusok. És amennyire ezt követni lehetett – 5-10 évvel a terápia utáni időszakig – többé nem is lettek. Ez nem azt jelenti, hogy meggyógyultak. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy az életünkben akár van ……., akár nincs, valószínűleg teszünk néhány ilyen hurkot, s ezek a hurkok a régi határokat jelentik. A régi határok nemcsak olyan dolgokra vonatkoznak, hogy hogyan határolom el magam másoktól s a világtól, hanem arra is, hogy hogyan darabolom fel a világomat, kit szeretek, kit nem szeretek, mit engedek meg magamnak, mit nem engedek meg magamnak.
Knight Tyris 2006. 02. 16. 23:56
Előzmény: #35  Knight Tyris
Jaj Csókamókácskám :o) az előbb elmaradt a kicsinyítőképző. Most pótolom, beláthatod, ennek hiányát nem hagyhattam. :o)
Knight Tyris 2006. 02. 16. 23:52
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
Nos meg akartam kérdezni mért nem pihensz, ha egyszer el vagy havazva, de most már tudom.
Én zaklattalak fel, és nem tudsz aludni miattam. :o) :o) :o)
A bűntudat miatt most én sem fogok tudni aludni. :o)
Knight Tyris 2006. 02. 16. 23:49
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
Egy dologra kíváncsi vagyok. Ha megtudom szólok.
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 23:48
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
Tény, hogy nem vagyok itt "eleget", de én speciel hellotól, még értelmes dolgot nem nagyon hallottam. -ettől függetlenül persze lehet ő egy (2,3,4,5) jó ember. Lehet, hogy lehet adni a szavára, de ezzel az ...5en használunk egy nicket, és németklaviról írok aztán hoppsz mégsem, mert becsúszott egy magyar ékezet és lusta voltam használni ezért hazudtam... dologgal nem tudok azonosulni. Szóval ne hari, de ezt én szánalmasnak ítélem. Saját magát hitelteleníti el azzal, hogy ilyen apró dolgokban nem mond igazat. Ha angol írjon angolul, megértjük. Ha magyar akkor írjon tisztességesen magyarul... és itt nem a helyesírását kifogásolom, hanem a nyelvhelyességet. Szóval őszintén becsülöm a kitartásod, ha van erőd töprengeni a "mondatai" mögöttes tartalmán. A krém meg sajna már csak szökőévente jár fel ide... (kivéve tippsarok)
---
Nem Tündérke, mér' zavarna már, drága virágszálam, hogy így hívsz nyílvánosan... ugggyan... Honnan veszed életem egyetlen okos kicsi lovagocskája... Te harmatos rózsaszála szívem kertjének Teee...?
Nyugodtan derogálj még tovább néhány kicsinyítőképzővel...
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 23:26
Az utóbbi időben megélénkült itt az élet, néha lehet mosolyogni is. A bomlasztó egyének nem bírják sokáig sehol sem, át kell lépni rajtuk. „hello1” nem ilyen, ő külön életet él szerintem. Én csak ezt az izomból jövő moderálást nem értem. Volt szerencsém látni, tőle teljesen korrekt hozzászólást, ami szintén moderálásra került. Ez volt az, amin megütköztem. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mégis milyen érdekeket, köröket zavar az ő mondanivalója. Arról nem is beszélve, hogy az itteni krém által nagyra becsült ember is odafigyel a szavára és tud neki is olyat mondani, hogy szépen csöndben marad és elgondolkodik.
Knight Tyris 2006. 02. 16. 23:21
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Igazából csak annyi a poroblémám, hogy ha te egy 3. személy lennél és ismernéd Hello-t akkor nem hivatkoznál rá, ha nem ismernéd, akkor meg pláne nem. Részemről ennyivel lezártam.

-------------------
Csókamóka köszi. :o)
ui: remélem nem idegesít ez a megszólítás. :o)
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 22:01
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Ha két-három hónapja jössz, egy teljesen és tökéletesen normális, jól működő fórum-társadalmat találsz itt... de azóta enyhén szólva is felhígult a banda és moderelásra szorulóvá vált a fórum... ez van. És mivel Ty látta a fénykorát a fórumoknak, ezért kissé nehezen viseli a bukását - azt hiszem ezt nyugodtan mondhatom a nevében és védelmében - igazán megengedhet magának ennyit, ha úgy látja jónak... És elhiheted megéltünk itt már egy-két csodabogarat...
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 21:33
Knight Tyris,

mért nem mondod nekem, hog y mézes süti holdacskám…

Reggel megugrasztott a mezei short záró, vagy mi nem tetszik kedves barátom? Szép kis forgalmat generált, de aztán rendezték a sorokat. Ha ez rossz papír lenne, akkor nem tudna ennyire könnyedén felfelé ugrálni. Az egyik cégnél nagyon rondán néznek az ügyfélre, ha el akar adni. Nem csak hello tartja a lelket az emberekben, sokan dolgoznak érte. 330-nál biztos te is vigadtál, hogy ki milyen átlagáron vette, egészségedre. Sajnálom, hogy a klettersteig-es kh-s véleményét nem tudom, hogy a napokban is szereti-e. Õ ajánlotta nekem ezt az oldalt, egyetemista korában. Azóta ahogy látom történt itt egy két változás, de legalább megismerjük, hogyan is mennek itt a dolgok. Érdekli az embereket a moderálás és amilyen élvezettel azt teszitek.

boncolgassál, boncolgassál
fekszik neked
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 18:06
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
Nyom nélkül.>:)
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 15:56
Előzmény: #26  Knight Tyris
áh... én ilyenekbe nem megyek bele... tornádónál poén volt passzát szél... meg észak-délnél kelet-nyugat... de akkor mindig értettem amit írtam...>:)))
----
Off: eléggé el vagyok havazva, azért írj, mert válaszolok a 7végén...:)
pussz.
----
AKS ezúton üzenném neked is, hogy leveled megkaptam... mail majd megy!:)
Knight Tyris 2006. 02. 16. 15:45
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
És te pedig válaszoltál helyette. Hm vagy ez már 6? :o)
Látod, szegény olyan bánatos. Már írni sincs ereje. :o) Azt hiszem még a végén én is búskomor leszek. :o)
-------
Szia! Rég láttalak. Már pont azon voltam, hogy rádírok így egy hónap távlatában, de látom itt "bejelentkeztél". :O)
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 13:42
Előzmény: #24  Knight Tyris
Ne bánccsadd szegény hellót! ők többen vannak jóvan??? 5en használják ezt a nikkket és lehet az egyik elolvasta a második megértette, a harmadik véleményezte, a negyedik begépelte... És a legkisebb mind megette...>:)))
Knight Tyris 2006. 02. 16. 12:31
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Szuper megint egy saját magát (ráadásul teljesen átlátszóan)dicsfényező emberke. Hello kifogytál a fantáziából és már csak egy eekkk-re futotta?

Mellesleg a helytelen angol fordításnál is árulkodóbb, hogy kitalált személy(ek)ről van szó, mert az állítólagos külföldi Hello aki eddig csak a saját monológját nyomta angolul, most gond nélkül megértette Spade magyar beírását és arra reagált.

A problémám a következő. Mivel a válasz csak anglul érkezett igy elvileg ez a „külföldi” Hello csak angolul tud, tehát elvileg nem értheti a magyar nyelvet ezért nem is reagálhatott volna. Illetve fordítva, ha értené/érti, akkor mért nem magyarul válaszolt /volt eddig is tört magyar bőven/? :o)

Persze tudom, majd most jönnek a magyarázkodások, gyenge kifogások hogy tolmácsolták neki, meg csak írni nem tud, de érti stb.

"Thanksválasz erre 02.15
Dear Spade,

You are very thoughtful, and thanks for the criticism.
For Hungarian people the matter is still the same though, nothing has changed.

Thank you very much once again.
hello1"
Törölt felhasználó 2006. 02. 16. 01:45
Ezen nem kell sokat agyalni, ha megnézed a Fotex kereskedését, akkor láthatod, hogy a kötések jelentős hányada finanszírozott ügylet. 1 konti Fotex alapletétje eddig 80000 volt, mától ezt 130000-re emelték, ez jelentős változás! Ha valaki longban van és túlvette magát, akkor ő bizony gondban lesz, ha nem tol be +fedezetet, vagy nem ad el valamennyit. Talán tegnap ezért pufferelték 630-on, ma meg gyorsan leütik és ott megveszik azoktól, akik mohók voltak és nem foglalkoztak Helló figyelmeztetésével.
Törölt felhasználó 2006. 02. 15. 21:16
"holnap 130 000 a letét...", hogy kell ezt megfejteni, please...
spade 2006. 02. 15. 20:58
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Ha nem Te akkor csakis
police_chief demagogue vagy a black_walnut lehet a hello :)

Topik gazda

hello1
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek