Szeretnék egy utolsó kísérletet tenni arra, hogy útjára indítsak egy olyan topicot, amiben viszonylag értelmes keretek közt folyik a beszélgetés.
Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek egyet kell érteni, csupán azt, hogy tartsuk tiszteletben a közösségi morált!
Legyen ez olyan, mint egy tábortűz, ahol beszélgetünk, eszmét cserünk jókedvűen.
És ha csatlakoznak újak a tábortűzhöz, azok ne hangoskodjanak, ne hugyozzanak a tűzbe, ne köpködjék szét a szotyihéjat, és ne sz@rjanak a közösség közé!
EGIS-T NEM NAGYON KÖVETTEM PROBÁLTAM ÖSSZEHOZNI VALAMIT KIZÁRÓLAG TECHNIKAI ALAPON UGYANUGY MINT A TÖBBI RAJZNÁL EZEK A VÍZIÓK LETTEK BELŐLE :
NAPOSON NÉZVE: link
Van az a Fibo mozgás ami támogathatja. Ebben az esetben az emelkedés Fibo 38,2-ről lefordulva veszítené el emelkedése 38,2/61,8=-át.
Kb így: link
Korábban mások már említették, hogy a mostani emelkedés egy harmadik hullám ("2600-tól"), ami szintén a lefordulást támogatja.
Kedves Halis! Már régóta olvaslak itt és a blogodban és kedvelem az írásaidat. Tudom, hogy nem nagyon illik az ilyesmi, de miért nem írsz a stockyra is, ott a normális emberek vannak többségben. Ott lehetőséged van topicgazdaként moderálni, illetve az oldal tulaja nem engedi, hogy elmebetegek szétoffoljanak mindent.
Feri bácsi,apám testvére,aki eltőzsdézte a fizetését,aztán mindenét,igen nagy hatással volt a családom gondolkozására,nálunk a tőzsde szitokszó volt.
Ezért amikor változott a rendszer eszünk ágában se volt részvényt venni....kitartottunk. Feri bácsi példája lebegett a szemünk előtt,de a tözsde csak ment és ment,elérkezett az idő amikor már nem birtuk tovább,és megvettük az első pakkunkat,jó nagyot a lemaradást behozandó...sajnos mint később kiderült csúcson vettünk,követtük a családi hagyományokat....röviden igy kerültem kapcsolatba a tőzsdével:)
Törölt felhasználó2012. 11. 03. 22:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Engem inkább az érdekelne hogy jelen szerencsés olvasó és író tábort akik itt relatíve névtelenül de megfordulnak, milyen hatások érték az életben hogy ide eljutottak.Iskolában tanulták a kereskedést vagy önszorgalomból? Milyen könyveket olvastak?
Volt e valaki a családban aki hatással volt erre a folyamatra?Gondolok arra hogy Apu eldöntötte hogy fiam banki alkalmazott leszel a többit pedig a sors hozta így.
Na erről szívesen olvasnék.
Értem a topikindító szándékát, de egy ilyen tematikától elrugaszkodott topik gyorsan fog elsüllyedni. Mivel nincs közös téma, mindenki más részvényben utazik, ez törvényszerű. De ezt tudjátok.
Amin viszont sokan meglepődtök (én is meglepődtem) hogy a Rába topik teljesen kultúrált. Kicsi a törzsközönség és próbálunk a részvényre szorítkozni.
Mostanában sok történés van. Nem mindig értünk egyet, nézzetek be, olvassatok vissza 30-40 oldalt! Meg fogtok lepődni.
:P
80 IQ felettiek
Szeretnék egy utolsó kísérletet tenni arra, hogy útjára indítsak egy olyan topicot, amiben viszonylag értelmes keretek közt folyik a beszélgetés.
Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek egyet kell érteni, csupán azt, hogy tartsuk tiszteletben a közösségi morált!
Legyen ez olyan, mint egy tábortűz, ahol beszélgetünk, eszmét cserünk jókedvűen.
És ha csatlakoznak újak a tábortűzhöz, azok ne hangoskodjanak, ne hugyozzanak a tűzbe, ne köpködjék szét a szotyihéjat, és ne sz@rjanak a közösség közé!
Csupán ennyi a kérésem.