Csak úgy egy rövidke meglátás, egy lényegében újonc által. Tetszik,-nem tetszik jel választása. A jelölés kitalálója, azok konkrét, tiszta jelentésével adott rövid reagálási lehetőséget, és helyesen. Vannak nem kevesen máshol is, akiknek értelmezési hiányosságuk mellett, támadási ingerük is van a nem tetszik jelölés láttán. Olykor szinte vérig sértőnek veszik, ha valaki valamit másképp ítél meg, és ezt jelöléssel teszi! Az xy stílusú reagálás a nem tetszik jel láttán írottra inkább minősít így vagy úgy meglátásom szerint. Igen én is adtam párszor valamilyen jelet, de sosem a személynek. Jó lenne a jelöléseket a nevük alapján érteni, kezelni.
Szerinted vannak kicsik, akik többszázezer részvényt fognak vásárolni a közeljövőben? Én nehezen tudom elképzelni, hogy belső infó nélkül, a mostani helyzetben valaki több százmillió forintot tegyen ebbe a papírba (bár jelzem nekem is közel 6 számjegyű pakkom van).
Nyomd a minuszt biztos opis vagy,már régen elkellett volna dobni,nem ücsörögni benne a sok feldumálo miatt,azóta 5 szőr meglett volna a bukod más papirokban!! 1000 buli mi?? Betgyuri,Buxi,gpet,1221sok süketelés az megy.Akkora "jó' jelentés lesz hogy csak na!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.