Alapvetően a részvények arra vannak,hogy verjük a banki kamatokat ,persze nagyobb kockázattal,nem kell elvárni ,hogy pár hónap alatt duplázz,az csak szerencse,ez is a hosszú távról szól. Más is esett nagyot, fő a türelem.
Benne vagyok! Csak az ember nem 100 évre veszi a részvényeket. 2 év Q... sok idő szerintem. Persze nem 3 hónapra gondoltam. Igaz 2 hét alatt bírt le esni 1000-töl 500-600 környékére. Na ,persze a hírek. akvik, is beleszóltak. Értem én ezt. DE?????
A cég fejlődésével nincs baj. Az árfolyam és funda 2 különböző dolog. Itt simán lehet hogy 1 év múlva a cég eredménye kétszer akkora lesz mint most, az árfolyam meg kevesebb mint most. JGnél van a részvények közel 2/3a Ő emiatt nem veszi és pont e miatt más nagyobb sem szerintem. Nincs pénz a magyar tőzsdén, forgalom nagyon alacsony ez miatt sem emelkedik. Ha jön pénz az meg jelenleg otp, molba megy.
Na ez is egy erős lényeg!: "Ha annyira magabiztosak a cég fejlődésében, akkor nekik is megérné ilyen
(viszonylag alacsony) árfolyam szinten venni a cég részvényeiből." Fofnak, és ismét....Nem bíznak Ők annyira mint kellene, vagy lenyomásra várnak, tesznek érte!? Nincs hit, nincs fel!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.