Gondolod ? Volt aki /tanácsadó egy bankban /nekem év végét jelölt meg, be is szálltam, megbántam a veszteségem nagy lenne, így hát várok a sült galambra !
Már csak annyi a kérdés, hogy miből bővítsem :D Egyébként ha 500ig lemenne, az megállíthatná, akkor ott már teljesülne a tavaszi emelkedő hullám korrekciója, (Fibo 0.5), aztán jövő héten megindulhatna az emelkedés, egy-két jó hír mellett. Egyébként is hónap végén negyedév zárás, tehát várható egy speka felhúzás, valamint szept. 28-tól osztalék fizetésből friss tőkével alacsony áron lehet venni.
Sajnos vsz nem teljesen megalapozatlanul. Dax is esik, Amerika is (bár ott kevesebbet) meg a többi blue chip is, illetve az összes többi kispapír is. Simán lehet olyan vége, mint márciusban, bár még nem egyértelmű.
Ezért mondom,ez forgalom generálás,eddig is home officeba nyomták a dolgozók,így is 20% növekedés, csinálja utánuk bárki. Ne dobjátok, bővíteni kell. 🙂
Végre meglesz a várva várt korrekció, nem lesz akadálya az emelkedésnek hamarosan. Egyébként érthetetlen számomra is ez a pánik hangulat ebben a részvényben. Az hogy OTP beszakadt a moratórium hosszabbítás után, várható volt, de ez minek?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.