Amiatt lehet kevés eladó, mert tudják mekkora érték van ebben a papírban. Én sem adnám el ezen a szinten, aki pedig mégis így tesz, elkéri érte az árát. Szerintem ma is folytatódik a Bull! Eredményes napot mindenkinek! :)
Nekik az nem probléma, ha kevés az eladó. Hidd el, van annyi papír, hogy mindkét irányba tudnak forgalmat generálni ha akarnak. De ez így most 10% uphoz nagyon gyenge volt szerintem is.
a mai nap is bullish lenne, csak a forgalom elég gyenge volt ehhez az emelkedéshez, nem tudom mit gondoljak, ennyire kevés eladó lenne, hogy forgalom nélkül emelkedett? USA is szépet ment ma, minden adott a holnapi folytatáshoz, de rossz érzésem van, és persze holnap meló, nem tudom figyelni.
Nem állítanék ilyet. Minden gyertya új információ. Trendvonalat tényleg szépen tesztelte és pattant is róla. Akár folytathatja az emelkedést. De akkor valami teljesen más szerkezet, mint amiről lejjebb írtam. Felfelé sem volt klasszikus a hullámszerkezet, így tévedhetek is.
Köszi a részletes választ. Igen, ma már nálam is más a kép. Egy visszateszt utáni RSI divergenciára mondjuk naposon már valószínűleg megadtam volna magam, ahogy írtam is tegnap, de sajnos nem adta. Kíváncsi leszek a holnapra.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.