Szerintem meg van tervezve szépen ez a kereskedés! Valószínűleg előre meghatározott átlagáron megy a forgalom turbózása és a pakk csere. Ahogy látjuk ez egy hosszabb folyamat, szerintem a brokik is meglovagolták ezt a sávozást.
Tényleg hagyjuk. Vagy nem dugtál este, vagy ver az asszony, de hogy birkózó szart ettél, azt már látom. 860-tól lement b+ 760-ig. 100 pontot esett, ezt kvartyogtam végig, ahogy jött. Nézegetheted hozzá a chartokat is. A jelentésre úgy számítottam, hogy jobban bebasszák. hála az istennek nem. hozzáteszem én még mindig nem látom ezt az egészet tisztának, mert össze vissza kereskednek. mehet ez még lefelé is és mehet még fel is.
Hát ha valaki a grafikonjai alapján folyamatosan lefele várja,de az árfolyam ellenkezőleg megy felfele,akkor bizony valamit rosszul olvas,mint te! Mondjuk a nagyobb baj az,hogy te ezt észre sem veszed,no itt kezdődik a probléma.
2%-os minuszban vagyok baszki, az lófasz ahhoz képest, hogy 1260 környékére várnám első körben. sztem hagyd abba a fröcsögést mert össze vissza beszélsz. tényleg nincs kedvem cicaharcozni netto fszságokon.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.