Közös sajtótájékoztatót tart csütörtökön Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Jászai Gellért, a 4iG elnöke – derül ki a GFM által kiküldött meghívóból. A meghívóból kiderül, hogy Nagy Márton a Gazdaságfejlesztési minisztérium nevében és Jászai Gellért, a 4iG elnöke együttműködési megállapodást írnak alá és sajtónyilatkozatot tesznek. A megállapodás tartalmáról bővebb információ nem derült ki.Az esemény november 9-én, csütörtökön 9:30-tól kezdődik, amiről élőben tudósítunk.A 4iG árfolyama ma kismértékben, 0,3 százalékot emelkedett, amivel minimálisan felülteljesítő a magyar tőzsdén, a BUX index ugyanis eközben minimális, 0,1 százalékos mínuszban áll.
Hát jó lenne, ha olyan hír jönne, hogy végre befejeződne ez a játszadozás és elindulna az emelkedés. Egyelőre csak azt látjuk mint eddig, nagy pakkok a vételi oldalon és meg is kapják, nagy pakkok az eladási oldalon és meg is veszik. Arra is gondoltam, hogy talán ahhoz kell a forgalomemelés, hogy külföldi tőzsdére léphessen a cég.
Az egyébként bőven elég is lenne, mert több mint 20milliárd maradna a 4IGnél. Akkor is jó lenne, ha ezt az összeget kéne 5G fejlesztésre költeni. Egyébként abba belegondoltatok, hogy mi van ha az állam beszáll a 4IGbe és új részvényeket bocsátanának ki, vagy Jászai alapja (IG COM) átadna az államnak 15-20% részvényt itt 800 körül. Akár ez is a pakliban lehet és akkor még bejelentenék az 5Gés fejlesztéseket, valami támogatással, vagy a rendkívüli adó elengedésével. 811ft és 247milla Azért jó lenne ma 820 körül zárni.
Lehet csak 5G fejlesztés lesz a téma! De hozzá teszik, hogy cserébe elengedik neki az extraprofitadót:))) A fejlesztést meg amúgy is el kéne végezni:))
Én még szkeptikus vagyok.. Majd akkor mondanám azt, hogy kilőtt, ha stabilan 900, de inkább 1.000 felett kereskednek vele. Addig csak egy helyben topogunk, de legyen igazad.
817ft és 191milla Azért ne lepődjön meg senki, ha "csak" az 5G fejlesztésekről tesznek bejelentést :D Félősök adják el és nem lesz csalódás holnap :D Van vevő bőven!
Szerintem ha Telekomnak kedveztek, akkor maguknak meg pláne fognak! Itt csak valami nagy bejelentés jöhet! Árfolyam már megy fel és forgalom is!:) Támasztják cefetül!
Szerintem hadiiparról lehet szó, de akár a jövőre induló műholdprogramról is tehetnek bejelentést. A legjobb az lenne, ha az idén befizetett rendkívüli adókat jövőre visszaadná az állam :D Egyébként akár az AH cégének az eladását is bejelenthetik, vagy azt, hogy az AH megveszi az államtól a Vodafon részesedését, mert most még kell a bevétel a kormánynak, mert nincs EUs pénz. Van esemény bőven a cég körül, ezért csak találgatni lehet, de akár jöhet 1 új országban akvi is az állammal közösen és ha eladják az AH cégét, a 4IG kivásárolja az államot. 808ft és 135milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.