Ez esik a legnagyobbat, majd amikor jön a fordulat ez emelkedik a legkisebbet. Így szokott lenni ilyenkor. Nem tudni meddig tart a pánik. Q1 , akvi még messze van ami emelhetné az árfolyamot. Mindenesetre 480 alatt már venni kell szerintem, persze nem 1 hétre.
Pánik van. Nem tudni meddig marad a bizonytalanság a piacokon...ilyen helyzetekben mindig lesznek eladók. Viszont hamar fordulhat a piac, egy apró hír és már fordítva van minden. Én úgy gondolom a cégnél rendben mennek a dolgok, szépek a tervek, jók a kilátások..hamarosan osztalék és akvik várhatók, plusz a cég is bármikor elkezdhet ismét vásárolni a piacról, meglepne ha nem tennék, ha másért nem akkor nyugtatás véget! Éppen ezért szvsz akinek van kp.ja az apránként csipegetve veheti már, persze nem minden puskaport ellőve. Ma is jött egy újabb szerződés.
A 4ig likvid papír, könnyen lehet nagyobb mennyiséget eladni, szerintem ilyenkor ezért esik nagyot. Ami nekem meglepő az a est media. Alig esik a többihez viszonyítva.
Nem tudom, lehet, hogy veszegeti, csak nem direkt módon... Az eleje nagyon speka volt, ahogy lenyomták és kiálltak később... Áprilisban közgyűlés, ha speka lennék én is itt csinálnék ilyenkor pánikot, mert csak pozitív hírek jönnek a cég jövőjéről, érdemes vásárolni. Hamarosan kiderül.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.