Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
Én meg nem is érdeklődtem annyira a Brokinál,falból nyugtatott a volt bróker!! -Hát Egyenleglapot kiküldte az MNB mondom magamba ez OK (tök jó) nem addig az.
Ajánlok egy üzletet, de kellene 10 000-30 000 partner.
Szóval, csináltam egy ugysemadomvissza kft.-t és van bankszámlája Gibraltárban.
Utaljatok át max. 6M Ft.-ot, én csődöt jelentek, Ti kimentek tüntetni, titeket kártalanítanak, én visszaadok plusz 50%-ot.
Esetleg, ha nem kártalanítanak, akkor visszaadok 95%-ot. (5% kezelési díj a kockázat)
Most a kártalanításnak nagy az esélye a Q miatt, tehát nem olyan nagy a kockázat.
Várom a jelentkezéseket.
(Esetleg más számokkal van valóság alapja ?)
Albinak: Ha most piros akkor kenyér ára görbül hiszen a csillag messze van bank nyitása nincs. :)
Látom,érzem előre veszik a Hungi Értékpapír számlásokat,hiszen alig vagyunk vagy 400-600- Jó tele vagyunk igaz,abból
Telik 6 milás Beva-
Régieket is tisztelve aki buktak általatok leírtak alapján nem kaptak szinte semmit vissza-Hát
lehet,hogy lesz,jut valami "morzsa"
Ház-kutatást tartottak a rendőrök a Kun-Mediátor Kft. ügyvezetőjénél, Dobrai Sándornénál - tudta meg az origo.hu. A hírek szerint a nyomozók 800 szerződést foglaltak le. Mindeközben az utazási iroda törökszentmiklósi irodavezetője elmondta, hogy az előre befizetett utazásokat teljesíteni fogja a cég.
Érdekes ez a Questornél csak 2 hét múlva lett elrendelve! De vajon miér....
Ami egy jognyilatkozat. Ha hazudsz benne, az bizony a te felelősséged.
Fel kéne már nőni végre! Ez nem egy általános iskolás röpdoga, ahol menő dolog csalni, súgni, kamuzni, blöffölni, puskázni.
A jog felnőtt, érett emberként tekint a MiFiD kitöltőire. És ezt jól teszi. A te pénzed, ha te olyan hülye vagy, hogy hazudsz, miközben fingod sincs hozzá, akkor bukd csak el a pénzed, de ne tartsd utána a markodat. Te lennél a legjobban felháborodva, ha nem tőzsdézhetnél, mert mondjuk min. közgáz egyetemi végzettséget követelnének meg, vagy olyan szigorú teszthez kötnék, amibe belebuknál.
Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba !
Kapja végre a kezébe mindenki ami a kasszában maradt. Kinek részvény, kinek pénz, kinek kötvény a nyilvántartás szerint. Mindenki menjen vele beváltani oda ahol tudja.
Ki-ki vállalt kockázata szerint.
Kötvényesek nyomás a Hrurirahoz!
Mindenkinek van kb 1/4 valós kötvény.
Gyakorlatilag 0 értéken.
Be kellene vezetni a tőzsdére.
Akinek van ideje kivárhatná a felszámolást akinek nincs, eladhatná a piacon.
Kötvényesek ! Nem kéne más pénzére ácsingózni ! Meg kell tanulni olvasni, és értelmezni a kibocsátási tájékoztatót.
Minden benne állt.
Nem szeretném, ha a pénzem bekerülne a Beva közösbe.
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195