Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
jó pofa vagy kapsz egy linket
ezt véleményezzétek
Nem igaz-hogy ezt a ráragadt
Kötvény Koloncot nem lelehet kívül tudni-
Nálunk részvényeink megvannak-
Ettől nem lehet elszakadni Kölcsön- Szerződésektől, Passzióból bevitték a Hungáriához Kölcsön-Szerződésből befolyt
pénzt "nevetek" még kamatozónak címezték-
Írja is a cikk ezt a céget akár működtetni
kellene már régen!! Egy kis hsz kérek-
...akkor igazából nem is kell kifizetni senkit...hiszen még nincs csőd és felszámolás se...csak felfüggesztés...mondjuk 2018-ig...
...de jobbat mondok, MINDEN csőd felé hajló céget függesszünk fel...mondjuk 1-2-4 évre...mert csak...hiszen indokolni se kell vagy ha leírsz valamit indoknak nem kell határidőre befejeznek és csinálhatsz mást alatta...ki kéri számon? ki őrzi az őrzőket? ;o)
...ebből is látszik, hogy több sebből vérzik a tőkepiaci törvény, a szabályozás és a pénzügyi ellenőrzési rendszer is... lassan már minimum 18-20 éve... 'gratuláció' mindenkinek akinek köze volt hozzá...
Persze alaphangon bizony jó a visszaigazolás
Szerintem meg nem annyira szűz az!
-igaz távol vagyunk innen erről biztosat mondjunk!
-Szerintem Kelerel egyeztet lehet,amit Megküldenek!
(-mondjam szólóban)
Csak itt a furfang,egyedüli jog
az Összes azonos típusú részvényállománnyal egyetembe áll meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majdnem egyet beszélünk-
Ja és az hogy kaptunk egy egyenlegközlőt a q nyilvántartásából, az nem garancia arra, hogy a keler-nél is megvannak a részvények.
De reméljünk.
Engem is picit megnyugtatott azért az egyenlegközlő, csak az idő ami telik telik, és nem mondanak semmit.
Hát én is csak remélni tudom!
De ha csak ennyi részvényes van, akkor tényleg mi tart eddig?
A mai rendszerekkel ez pikk-pakk kellene, hogy történjen.
A q-nál ennyi rv. a keler-nél meg ennyi.
Stimmel? akkor vigyétek.
De nem, 6 hete számolgatják nézegetik.
Azert ennel nyilvan tobb a remeny, hisz gondolj bele, a bc-nel a hungarianal kettos konyveles volt egy az ugyfelek fele egy a "franko" itt valoban a q nyilvantartasa szerinti egyenleget kozoltek, de azert jo okkal velhetem, hogy a frankot, annal is inkabb mert itt nem volt kettos konyveles. Eddigi ismereteink szerint kb 4000 rv-es es egyeb van ezekkel az eszkozokkel nem volt erdemes csalni, a mennyisegi korlat miatt. REMELEM
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195