Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
egyet értek!
De sehol semmit nem mondanak részvényekről!
Vagy mondjuk akinek kp. volt a számláján.
Azt is szépen zárolták!
Nézzetek rá légyszi a webróker-re,akinek van.Nálam már nem jönnek tegnap du. óta a tőzsde adatok!
A portfólió oldal még megvan.
Nekem csak webbróker-em volt.Cash és részvény volt.A felsorolás pontos !
Törölt felhasználó2015. 04. 08. 11:32
Budapest, 2015. április 2.
Tisztelt Ügyfelünk! A Quaestor Értékpapír Zrt., Budapest (1132 Budapest, Váci út 30. 6. emelet, adószáma:
12185458-2-41, cg.: 01-10-043211) igazolja, hogy
(Név,cím)
Ön 2015.03.31-én a QÉP Zrt. nyilvántartásában, illetve a Saxo Bank (eQtrader) rendszerében az alábbi
instrumentumokkal rendelkezik:
(Felsorolás )
Budapest, 2015. április 2.
Ráadásul a KELER csak a Szombati Zsigmond aláírásával fogadja el a tulajdonosi megfeleltetéshez a letéti igazolást ISIN kóddal együtt amely kód a Quaestor által kiadott letéti igazoláson nem is szerepel. Akkor most hogy kerül be valaki a részvénykönyvbe? Tus-e szavazni a részvényes a MOL és az MTELEKOM közgyűlésen? Mert ha nem akkor a felügyeleti biztos kárt okozott a részvényeseknek hisz 2015.03.10-2015.04.02-ig se csőd se felsazámolási eljárás nem volt a Quaestor ellen viszont a részvényekrőlk egy db igazolást ami megfelelne a törvényi előírásoknak az MNB felügyeleti biztos nem adott ki, sa KELER nem jegyezte be. Akkor ez intézményesített lopás és károkozás?
Felhívtam az imént a felügyeleti biztos cégét. Azt mondták, ők semmit nem tudnak, semmi infoval nem szolgálhatnak arra vonatkozólag sem, hogy mit is jelent ez az egyenlegközlő. De hívjam a Quaestort, ők majd mindent........
Annyira simli ez a dolog, van egy felügyeleti biztos, aki vigyáz az én értékpapírjaimra, de egy hónapja nem tudok meg semmit róla, mert még nekem, mint tulajdonosnak sem ad ki információt.
Ezt a hülyeséget lehet betudni- de szvsz
felesleges!!!!!!!
Számlakivonatomért a Szerződés Hiteles Másolatáért is be kéne menni!!!
Ne,hogy még a végén senkit ne találjak-
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195