Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
Fidesz a negyedéről se TUD(MszP két ciklus alattiról)
A HASONLÓ DOLGOKRÓL- AKKOR EBBE A TÉMÁBA NEM VOLT MÉG ENNYIRE NYÍLT A SAJTÓ!!!
>Könnyebb csámcsogni<
Egyáltalán fel se vetették két Biztosítási
Alap összevonását-
autósok igen kikopnak-
-volt még egy pár hely bepróbálkoztak-
Persze gondolom CSÁNYINAK SE FOG TETSZENI-
Na egyek Ők nincs erről kétségem-
Hiszen jól bent ragadtunk-Tudják Ők-
ki akartam térni mit írtál alá gondolod megoszthatod
Törölt felhasználó2015. 04. 07. 21:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Megy a habosítás az igaz-
Említettem mikor Kulcsár ügyet feltárták
előbbi évekkel össze vetve 900 milliárd
volt ilyen témába-
Igen csak a népnek nem tálalta a média annó ENNYIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikortól is?? 2010 választások előtt Trv.-be
tette az Mszp,hagy verjék a habot,na annak
vagyunk részesei- Rendesen nem kímélik egymást- Mondjam ebbe virágzik a Sajtó!!
Ezt is kell látni-
Egy hálás,alázatos polgár az mindent aláír-
-Mindég abból kell kiindulni!!
-Én aztán mindent aláírtam,mindég!!
-Ugyan már KÖNNYŰ AZT MONDANI ÉN VAGYOK A VISSZAÉLÉS TÁRGYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-mit kellett aláírnod csillag??????
mennyek be?! -nem fűlik hozzá a fogam az Szent-
Alulírott Szabó Tamás, mint a Magyar Nemzeti Bank N-JÉ-III-28/2015. sz. végzésével a HUNGÁRIA ÉRTÉKPAPÍR Befektetési és Értékpapírkereskedelmi Zrt-hez (2700 Cegléd, Rákóczi út 30., továbbiakban: HUNGÁRIA ÉRTÉKPAPÍR Zrt.) kijelölt felügyeleti biztos az alábbiakról kívánom tájékoztatni.
Jelen levél mellékleteként megküldjük az Ön számára egyenlegközlo adatlapját. Kérjük, hogy amennyiben az Ön részére rendelkezésre álló dokumentumok alapján nem áll fenn egyezoség a melléklet adatlapban foglaltakkal, úgy telefonon a +3613465210 számon - személyes egyeztetés céljából - mihamarabb vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.
Amennyiben a mellékelt adatlappal kapcsolatban merül fel kérdése, úgy a +3614292021 és a +3614292024 telefonszámokon kérheti munkatársaink segítségét.
Nem kel még azt aláírni az még ettől távoli- Felvett adat- még azt se merem mondani Megtalált+ (ahhoz korai)
Egyezik kiadottakkal ehhez van észrevételed?! ebben foglaltakkal- itt
leírtakkal- (KÖZLÉS)
100 ezer euróra emelné a Beva által kifizetendő kártalanítás összegét az MNB. Az ehhez kapcsolódó módosítási javaslatokat már meg is küldte a jegybank a kormánynak, amely egyebek mellett az OBA kártalanításához hasonló gyorsaságúra növelné a Beva kártalanítási folyamatát is - derült ki az MNB legfrissebb közleményéből.
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195