A tavaly márciusi mélypontról 77%-ot emelkedett a Dow Jones index, azonban a korábbi, 2007 októberében beállított csúcstól még így is további 23%-ot kellene izmosodnia a benchmarknak. A 24/7 Wall Street nyolc fontosabb tényezőt emel ki, melyek bekövetkezése további lendületet adhatna az indexnek, mely így 1-2 éven belül ismét elérhetné a korábbi maximumot...."
mondod te, aki a keget zakóban már 300-tól végigvásároltad.. aztán newcomerként csak pislogtál, hogy mi történik :) az usa rv piacról meg annyit tudhatsz, hogy létezik olyan is.. :) behalok, erre a portálra már minden amatőrt beengednek okoskodni?! :DD
Az iróniát nem, de a kérdőjelet észrevettem a hozzászólásodban. Ha megbántottam vele az önérzetedet, elnézést érte! (bár attól még a tőzsde így fog működni)
Ezek a "neves befektetők" úgy értik, hogy nem tudni, hogy az akkori helyzetben az őrült tömegek meddig huzzák fel a Dow szintjét. Nem a szint realitására gondoltak. Ebből a laikus tőzsdés gondohatja úgy, hogy hú de jó addig még van 1000-2000 vagy akármennyi pont gyorsan veszek, hogy azt a könnyű pénzt megszerezzem. Aztán, ha nem éri el az index a megjelölt szintet, jól le anyázzák a nyilatkozót.
A dolog visszafelé is igaz.
Próbáltam megtalálni azt a cikket (de nem sikerült Ezért most csak ezt tudtam linkelni...), amiben pár hónapja még 15000 feletti lehetséges dow-ról gagyorásztak "neves" befektetők.. kíváncsi lennék, ilyenkor hol vannak ezek?! :PPP
14,000 feletti Dow - Mi kell hozzá?
2010. november 9. - 10:10
A tavaly márciusi mélypontról 77%-ot emelkedett a Dow Jones index, azonban a korábbi, 2007 októberében beállított csúcstól még így is további 23%-ot kellene izmosodnia a benchmarknak. A 24/7 Wall Street nyolc fontosabb tényezőt emel ki, melyek bekövetkezése további lendületet adhatna az indexnek, mely így 1-2 éven belül ismét elérhetné a korábbi maximumot...."
Hát mi kell hozzá, csoda.. :PP