én is tartom a tegnap lezárt longok óta - tartott shortot...
de ugrásra készen állok egy longra ha valami jó adat, vagy valami jönne...
bár most tényleg egy kis megpihenés benne van a levegőben...
németeknek is korrekciózni kell, USA témfereg... majd biztos adatokra akarják rángatni a héten is..
forint is nagyot erősödött a hetekben, megpihenni kell neki...
szóval lehet benne pár-száz pont lefele...
aztán szerintem megyünk felfelé a tavasszal. legalábbis közép távon erős emelkedésre számítok én is..
OTP kétszer felpattant a 3400-3500 -ról... tavaly ilyenkor indult meg 5100 felé.
szóval intézményiek szerintem keményen bevásárolnak az emelkedésre...
MOL nak is illene már a több éves lejtmenetből kitörnie...
Kösz ! Közben sikerült megtudni nekem is hivatalosan. A Random tényleg olcsó,de máshol is az a helyzet,ha jól sikerül beállni még a 20pont sem sok.
Törölt felhasználó2015. 02. 03. 16:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Persze, de így valójában nem 10x a tőkeáttétel, hanem csak 7,7, annyit meg adnak egyedi részvényekre is, és azért azoknak a mozgását egyszerűbb eltalálni.
Ahogy Eros is mondta, sok az a kezelési költség, pl. a Randomnál 50 Ft, azaz oda vissza 5-5 pont.
Tehát már egy 20 pontos emelkedésen is lehet 100 Ft-ot keresni, az egy más kérdés, hogy kinek van kedve szarakodni vele. :)
..így sajnos nem keresel semmit,ha a két mennyiség egyenlő...ha a bux innen kitör,akkor komoly up jöhet...régebben ha rv-t longoltam,fedeztem hati shortal,s ha egyértelmű lett az irány ,zártam a rossz pozit...
..tegnap csak ajánlatokat tettem be,mivel nem volt erőm követni a dolgokat...ezek közzül egy adag mol vételem teljesült...ma ezekhez még vettem,mivel ha bux tényleg ki akar végre törni,mol nélkül nem fog mennei...hati longra itt már nem vettem,max ha ha nem fordulunk le...sajnos otp vételeim nyitóban nem teljesültek,...s ez megy a legjobban...
Tegnap nekem is ko. volt,még ma is eléggé szarul vagyok.Péntek estététől szinte csak fekszem,antibioticum, és injekcio az eledelem..szerencsémre van egy jó kis ápolónőm...ma viszont ebbe a nyitó résbe otira nyitottam 3700 felett két adagot is.Remélhetőleg visszatesztel 650 alá.
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...