:(
Szomorú, de mindannyiunk útja egyedi és az elágazásokban magunk döntünk az irányról, Ő így döntött!
Személyében, személyével nem csak az egyén, de egy eszme is tovaszállt, úgy tűnik.
Nyugodjék békében!
A mai nap történt még valami...engem picit megrázott...volt szerencsém ismerni őt....
...nem rég tudtam meg, hogy Cipő meghalt. Mit írjak ehhez?! Nagyon-nagyon szerettem őt sokakkal együtt. Legyen békés nyugodalma! Csupa szeretet volt az az ember, nyoma nem volt benne annak, ami arra utalt volna, hogy ő 'egy sztár'! Az utolsó húsz év legnagyobb vesztesége a műfajának. Egyedülálló volt...
Nyugodjék Békében....
"Születni kell újra meg újra, indulni kell a háborúba
és harcolni kell, meghalni és szeretni még nem elég
Születni kell minden nappal újra, álmodni azt, ami nem válhat valóra
és harcolni kell, meghalni és szeretni még nem elég
Ég és föld között repülj velem, vezess át az életen, napot fess a szürke holdra!
Ég és föld között repülj velem, vezess át az életen, vigyél át a túlsó partra!"
(részlet - Bódi László Cipő: Ég és föld között)
...de mérges vagyok....nem léptem ma otp shortba...a telekom is szenved, de legalább nem adják forgalommal...
...forint kampo....ha így marad, otp-t még 15.-e előtt kivégzik...s nem csak a forint miatt....
Szerintem 3 sikertelen oti csúcstámadás adhat egy új mélypontot az árfolyamnak ezért tartom és bővítem a hati shortokat. Ahogy várható volt a kormány hozzányúl a tartalékokhoz ez viszont fokozott kockázatot jelent az országnak, befektetői szempontból sem kívánatos sőt.
Az árfolyamgát sem segít mert közben halmozódik a tőke és kamatveszteség a szerencsétlenek gyűjtőszámláján. A kérdés, hogy hosszútávon gyengül-e a forint, mert ha csak pár napig, hétig nem sokat oszt-szoroz...
Szerintem csak annak függvénye, mikor megy éves csúcsra 305 fölé a forint.
Első kanyar még alatta megállt.
310alatt biztosan nem lesz semmi különös reakció itthon, hiszen viktor jó előre szólt, hogy ez lesz és tessék belépni az árfolyam gátba.
Csak az a baj. Hogy ez az impor függő dolgokon nem segít.
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...