Ma eddig zártam a Bux1312 longokat, OTP várakozásom (lehet,hogy ez az optimizmus elviszi 5000 alá EUR korrekció segíthetne ebben) valószínű a héten nekem ennyi volt mindenkinek jó a hétvégén..
Sziasztok.
Boldog nőnapot lányok.
Lássuk mit hoz ez a nap nekünk. Oti megint bull lesz a jelentés ellenére is mehetünk 5100ra. Most jó eséllyel át is megy a 4950en. Mol mehet fel 18300ig max.Telo nem kis dilemma.
A hölgyek köszöntéséhez csatlakoznék, sajnos mostanában ritkán vannak jelen!
Kíváncsian várom a nyitást.
Telefont tegnap zártam, otp- ből hagytam mára.
...jó reggelt...
...na otp ma vajon up...vagy beadják..technikailag esőre áll..
..telekomnak 410-en kellene elsőre átvergődnie...remélem meg lesz, és hetesen marad egy zöld gyertya...
..kint minden zöldben...forint stagnált..
..agy otp shortot jó lenne meglépni, a nap eleji meghúzás után.
Valóban!
A közönyös ember nem hülyül bele!
Ez az ország azért tart itt, mert, "majd valahogy megleszünk!"szemlélet uralkodik.
A jelen uralkodó banda fűt-fát összehord az előző kormányokról, meg azt megelőző időszakról csak a maga erkölcsös, hazafi,szakértő mivoltát hirdeti, miközben olyan tisztátlannok hogy a templomkertbe nem engedmén őket!
Persze az kiabál akinek a háza ég! De ezek üvöltenek, fenyegetnek, mert félnek, hogy esetleg megtörténik velük az ami 89ben nem történt meg!
És meg fog.......
Magát hülyiti az az ember, aki rágódik a politikusokon és dolgaikon, főleg, mint nálad is tapasztalom, ezt nap, mint nap teszed. Hogy érzed, mire jutottál ezzel?
Egyébként csak azért említettem a bizonyos %ot mert drága vezérünk és csapata folyamatosan azt sugalmazza, hogy semmi pánik, majd megveszi a lakosság az államtartozás kötvényeit és minden rendben lesz! Ez pontosan megfelel annak mint amikor münchauzen a saját hajánál fogva kihúzza magát és megmenekül a fulladásos haláltól. Nincs az a pénz!
Békekölcsön 2!
Mindezek mellett ma kancsal barátunk azt merte mondani hogy a bankok a hibásak a recesszióért mert nem hiteleztek eleget az elmúlt 3évben, miközben 2006óta azt hallgatjuk tőlük hogy a hitelek sodorták bajba az országot, a hitel bűn, ördögtől való.
Eközben ők 3év alatt több kölcsöt írtak mint az előző kormány és még a tartalékot is elszórták. A hitelességünket eljátszották.
Egyébként minden rózsaszín és gyönyörű! :-)
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...