Egyszerűen nem értem, hogy miért veszik ennyire. Egy ekkora esést a futikban más alkalommal úgy reagálja le, hogy esik mint a kő. Most meg semmi.
Talán holnap, amikor rádöbbennek a mai vevők, hogy nem megy tovább?
Nagy igazsgás, sokat vesztettem mire megtanultam:
A legtutibb pozit is szigorúan csak stoppal felvenni, stoppot minden körülmények között szigorúan tartani, nem tologatni, kivenni, "csak még egy napot" várni, mert a hatiban a tőkeáttét annyit visz el a végén, hogy beszarsz...
mar mondtam csomoszor hogy az olyan pozicio amiert mar imadkozni kell az rossz es le kell zarni
es nem szamit hogy ha kitartasz megis akkor par nap mulva lehet hogy megis sikerul nullaban lezarni vagy ne adj isten nyeroben
nem ez a rossz benne
hanem a hozzaallas a szemleletmod
ami ujra es ujra bele fog vinni ebbe a hibaba es vegul egyre tobbet veszitesz majd mert nem fog mindig fordulni es nullaba visszajonni neked
17 ezernel is azt mondtuk ezt csak ki kell ulni es lesz ez meg 15 kizart hogy innen tovabb menjen
es most nezd meg
mar lassan azt sem hiszi el senki hogy 20 ala megy....
persze lehet hogy igen de ezt most csak a pelda kedveert mondtam nem kell a konkret szamokra gondolni
Amcsi ezt is megveszik + snp is (és eurusd is) óráson már túladott, vmint az éket sem igazán akarják letörni. Én visszavettem a mélyen indított shortot (fagyi pénz)
1012 határidő
ELSŐ!!!!