pffff.. na ezt buktad
meg rosszabb
egyes!
mehetsz a sarokba :)
hat a ket szar miert nem ugyanabbol a kornyezetbol indul?
igy hogy nez ki egy ilyen ek?
hat ezt nem lehet kerem csinalni
de ha mar megis
akkor is ott a csalas hiszen ha regebbrol indul az also szar akkor masodik osszekotendo pont oktober lett volna ahol igenis kilog lolab
ebben az esetben viszont pont hogy fentebb lenne a rajzod vegen a piros vonal es sokkal elobb jelzett volna tamaszt es fordulot
jobb ha belatod
csak ugy huzogatod a vonalakat ahogy latni akarod :)
tudod amugy februarban a nagy bedolesnel azert buktam el mindent mert annyira tetszett a forex meg a kinti kereskedes hogy egy lapra (OTP) tettem fel mindent a gyj utan ugy gondoltam 200 pont emelkedes eleg ahhoz hogy ki tudjam szedni a kicsit fentebb beszorult teteleket is es mar huzok is nyitni kinti szamlat
a vegeredmeny ismert
elkapkodtam
de ma pl hat igen, mit mondjak sokat adtam volna ha kereskedhetek snp-n vagy daxon
plane egy olyan programmal mint mondjuk amit a saxo rendszere tud
kurva jo...
nah mindegy
most tudod apehtartozasra illetekre adora meg cegtalpraallitasra gyujtok/gyurok
Asap!
Spekinél nem tudsz okos lenni. Fundánál igen, de ez közel se az. Gondold ár meddig bírod/akarod, sokan soxor buktunk már irgalmatlant, csak azért mert hajtogattunk a mgaunkét. Short napon belül átvinni max síri hangulatban. Eselteg.
Ezt ha olvastad már akkor még 1x, ha nem, akkor kötelező: link
Érdemes.....
az bosszant a legjobban, hogy én rendesen belevetettem magam tavaly a tőzsde világába jó sok pénzzel. Jó kerestem is sokat, de buktam is, és azt hittem sokat tanultam.
Amikor elkezdtem 2008 októberben nem tudtam mi az a futi. Fogalmam sem volt a fibókról, TA-ról, még real-em sem volt. Két hét alatt kerestem 700.000-et. Jókor voltam jó helyen.
Na erre idén januárban, amikor elemzek, grafikonokat csinálok, gyorsjelentéseket figyelek, futikat nézek stb, na értitek. Bukok két millát két hét alatt. Vicc.
Nem ment el a kedvem, na azt soha.
Csak holnap inkább olvasom a Katedrálist, nagyon jó könyv.
tudod tavaly meg sokkal intenzivebben irogattam akkor sokan irtak nekem emailt amiben tanacsot kertek
volt olyan aki azt irta hogy hitelt vett fel hogy hazat vegyen, japan jen alapon aztan bedobta egy kicsit a tozsdere otp-t vett az egeszert...
aztan bezuhant most mit csinaljon mert kozben a hazra kellene a penz a jen hitel kamata meg hirtelen megduplazodott
na erted
erre mit tudnal mondani, szoval ez nagyon nagy felelosseg amit szerintem nem szabad vallalnia senkinek
egon pont azert nem szamit mert o nem vallal felelosseget hiszen csak kap egy fizetest ir valamit aztan annyi
de most hogy te pl azt mondod hogy hallgatnal ram na ez mar felelosseggel jarna mert akkor ha megtisztelsz a bizalmaddal akkor mar nem csak a sajat eletemmel jatszanek hanem masokeval is
igy tehat ez a tema felejtos
a masik
a lufi
felejtsd el
enigmaval dumaltuk ezt regen bar biztos sokan nem figyeltek
grafikon szerinti kereskedes vetel az aljan eladas a tejen
a tobbi senkit nem erdekel
azt mondtad 5000 alatt vennel csak otp-t es latod meg 6000 ala sem tudtak vagy akartak begyurni
akkor meg ne azzal foglalkozzal hogy MIERT veszik
azzal foglalkozzal hogy veszik
es te is legyel benne
ha eppen adjak akkor ne azzal foglalkozzal hogy MIERT adjak mikor eppen most jott ki a legtutibb munkanelkuli adat ami valaha csak volt az usaban hiszen kiderult hogy osszesen mar csak kat munkanelkuli van egesz amerikaban es azt is bushnak hivjak tehat mondjuk megvalosult az utopia a teljes foglalkoztatottsag na es ennek ellenere egy ilyen adat utan megis adjak az otp-t
hat ez meg hogy lehet? meg ez milyen felhaborito mar
....
kit erdekel?
szarjal ra
adjad te is ha adjak
aztan vegyed vissza egybol amint megvan a penz
a lenyeg! te legyel a potyautas a tozsden
semmi mas
ne akarj semmi mas lenni soha
csak egy potyautas
ennyi
jaja
snp naposon is fentebb rantodott ahogy vartam
elerheti az 50-et es savozasba kezd ahogy remeltem par napja
ugy mint a korabbi savozas
most akit erdekel megnezheti snp-t naposon
az alakzat kulcsfordulo
mivel a tegnapi eso gyertya testet teljesen! befedi a mai emelkedo gyertya (tehat alul es eflul is nagyobb nala ez nagyon fontos)
ha igy marad akkor lehet nem is lesz sokaig savozas hanem tovabb tor
egy ideje azt gondolom tonicnak egis igaza lesz es snp-t felhuzzak a kroabbi letores szintjere
akkor celar 1300 tavaszig
(boduletesen hangzik, bux erteket nem is merek hozzarendelni de 30K megcsendul a fejemben...) na majd latjuk hogy alakul
elvegre a tozsde folyamatosan valtozik igy kell hogy a mi velemenyunk is folyamatosan valtozzon
a rajzod szokas szerint pongyola mivel a juniusi kiindulo pont az also piros vonalnal a levegoben log
es mivel a felsonel is azt hasznaltad az alsonal is illeszkednie kell
ezutan mint mar sokszor mondtam ket pontot kell oszekotnod es a masodiknak az oktoberi aljat hasznaltad akkor az ollo jobban nyilik
tehat ma nem PONT a tamaszrol fordult volna neked ha nem csalsz a rajzon :)
de mindegy
igen amugy errol a gyertyarol beszeltem
5989... majdnem meglett daxnak a 6000.... hmmm majdnem bejott
1012 határidő
ELSŐ!!!!