Új vagyok még ezen a pályán és az alábbi kérdésekben szeretném szíves válaszotokat kérni.
1. 30.000 ft (15 e alap+15 e változó) letéttel nyitott (1db bux kontraktus =10 bux. 23 300 pont x 10= 233.000 ) 1 db bux kontraktus kb. 8x tőkeáttételt jelent ? Nyereséges záráskor ez a fenti tőkeáttételnek megfelelően kerül jóváírásra ez egyenlegemen, tehát 1 db kontraktus x100 pont nyereség= 800 ft plusz egyenleg?
2. Ha nem a pozimnak kedvező irányba mozog az árfolyam akkor mikor szólíthatnak fel fedezetpótlásra?
3. mikor kényszer likvidálhatnak?
Előre is köszi és bocs ha túl off voltam.
volt az ma is 500
most ugy gondolom ha kovetjuk ezt a szemleletet akkor ma hagytak beesni
a kitomes masodik kore jon
megint ezerrel nyilnak a shortok aztan huzzak majd tovabb es kiutnek mindenkit
persze lehet hogy nem es akkor ennyi volt az elvtarsi kiszallo
ebben most enigmaval ertek egyet tok feleseges barmilyen rajzot vagy snpt vagy KT-t vagy barmit nezni
a kovetkezo par het nem ettol fog fuggni
legfeljebb akar emelkedes akar esest akarnak megprobaljak ovatosan a kulfoldhoz igazitani ha sikerul
ha nem meg leszarjak
volt mar olyan nap is szamtalan mikor mindenki esett mi meg mentunk fel ezerrel... nem kell bemutatnom gondolom
dodó erősödik, rajzom szerint 1,431-ig (eurusd) , viszont rsi óráson túladott. SNP futi lassan de gyengül.
kt tegnapi 500-ról 700 fölöttire nőtt, vagyis hati nem igazán akar esni (pedig mol indokolná)
Na talán most
nem haragudhatok rá, adott egy nap haladékot, amikor előző nap 1350 en zárt, már likvidálhatott volna, aztán 1232 ig ment ha jól emlékszem, ez már sok volt,
1300-ig visszajött, beraktam stopot 1270 re, és pont lejött addig, majd utána kitört.
nem haragudhatok rá, adott egy nap haladékot, amikor előző nap 1350 en zárt, már likvidálhatott volna, aztán 1232 ig ment ha jól emlékszem, ez már sok volt,
1300-ig visszajött, beraktam stopot 1270 re, és pont lejött addig, majd utána kitört.
1012 határidő
ELSŐ!!!!