Na itt még nem tartunk és szkeptikus vagyok a robotkereskedéssel kapcsolatban. Bőven elég, ha szkennel és szól, ha talált valami high probability set-up jelöltet, amire ránézek és döntök/módosítok. Ezért napi két óra a cél (különben mehetne egész nap automatikusan)
Velem az a baj, h nem tudok programozni, pedig sok az előnye a robot használatának. nem tétovázik. Köt és pozit zár amikor teljesülnek a megadott feltételek és kész.
Te milyen idősíkú charton kereskedsz?
Az a lényeg, hogy a lehető leghatékonyabban tudj kereskedni. Ha támogatni is akarod a kereskedésedet valamilyen segéddel (ld. lent, amit írtam, egyszerre több devizapáron set-up pontokra vadászni), akkor programozási felület is kell. Tapasztalatból mondom, hogy enélkül nem leszel hatékony. Nálam napi két óra trade a cél, $500 körüli profit targettel.
szerintem nagyon magasak a költségei és a platformja se túl felhasználóbarát. Túl sok műveletet kell végezni pl. egy módosításhoz, akár stop, akár célárhoz.
A limit vételnél is ez van. Az MT-ben pedig a limit áras megbízást közvetlenül a grafikonról tudod indítani, pl. ahol az egered, az lesz az aktuális árad.
1012 határidő
ELSŐ!!!!