überdurván nyomtam. Újabb 5 pont nyerő 30 perc alatt snp shortban 1 perces chart alapján:)
Na be is fejezem mára. zárjanak nullában, és holnap meg réssel le
Jó estét!
Nem szóltam le a rajzodat! Csak megkérdeztem, hogy biztosan jó szintekre húztad-e a fibókat. Amúgy télleg fordulhatna már, jót tenne a buxnak! :)
Figyelj ide pepe a tőke nem jótékonysági intézmény! OV nagy hanggal 2 hét alatti rendet radikális ezt-azt ígért! Tudom hogy nem valóravátható, de akkor nem csinálok segget a számbol 4 hónap eltelével semmiféle gazdaságot érinő döntést nem hoztak, kizárolag a önkori választások terepét változtatták meg és kiosztottak egy csomó zsíros állást. Az ígérgetés a 4 hónap alatt is töretlen, cselekvésük töketlen.
Ha a piacnak esze van, (márpedig miért ne lenne) már most megborítja őket egy kicsit figyelmeztetésnek és ha ez sem elég akkor utána sajna kiborítják a szaros vödröt. :-(
snp500 index és bux elmúlt 10 napi teljesítménye: link
usa emelkedett csaknem 5%-ot, míg a bux lejjebb van 0,6%-kal, mint 10 napja.
Vajon mi lesz, ha elromlik a nemzetközi hangulat? Nem hiszem, hogy a választások miatt nem adnák be elsőként a buxot. Hisz várhatóan leminősítést kap magyarország október-novemberben. És található több más ország, mely sokkal jobb befektetésekkel kecsegtet...
1012 határidő
ELSŐ!!!!