na, 140 nél kellett volna oti shortot nyitni, de már hátit bővitette, mert kiment a bolingerből..... oti szvsz visszajön 5050 körül.....sok embert megint kitömtek.....150-nél aki belevett sokat nem profitálhat hisz a 5200 a 161,8 as fibó....lefelé több a hely.... mol csak erölködik..... érdekes lesz ez a hét.... stop azért 23,5-ön bent van
Kérdezem Én pl: 500000ft bruttót keresel és 20%? adóval kevesebbet fizetsz be az 100000ft . Te ezzel a pénzzel mit kezdesz? Ha tőzsdére viszed fizetni fogsz , ha a bankba beteszed akkor is fizetni fogsz , ha veszel valamit akkor is perkálnod kell . Te fogod beindítani a gazdaságot ! :)
Persze a párnába dugás esetén nem kell fizetni az államnak .
Örülnék neki nagyon, ha januártól 16%-os családi személyi jövedelem adózás lenne!
De! Ezek szerint már januártól csökkeni fognak az állam adóbevételei, míg az esetleges munkahelyteremtés, és belső fogysztás felpörgetése csak évek múlva fog jelentkezni! Tehát újabb ellenérv, hogy 2011-ben teljesíthetetlen a 3%-os államháztartási hiány!
Pedig jobb volna ha az egyetemen többet látnál belőlük, akkor azt lehetne mondani, hogy megindult a beilleszkedésük, de ennek még semmi jele. A "gyerekvállalási kedv" (védekezés hiánya) igazából nem függ össze a segélyezési rendszerrel.
Ez koránt sem biztos . A most eltűrt folyamatok hamarosan tarthatatlanok lesznek ( pl: segélyezés rendszere) és drasztikus változások következnek majd !
Szerencsére az egyetemen romát nem nagyon látok , amíg ez így marad nem izgulok . Valóban aggasztó az újszülöttek aránya , szinte lehetetlen , hogy 4-5 milla csőcselék országa legyünk. Ha elkezdenek dolgozni , mert nem lesz más esélyük alábbhagy a gyerekgyártási kedvük is .
hihi...igyekszem nem politizálni...)
a pálinkafőzési rendeletváltozások érintenek engem, nem hittem bennük, megvalósultak...
az adócsökkentésben sem hittem...
Igazából mit lehet ettől az országtól még várni? 20 év múlva minden 2. újszülött roma lesz. 40 év múlva 3-ból 2. Sajnos el kell tolni innen a biciklit.
1012 határidő
ELSŐ!!!!