A kérdés inkább az, hogy kik veszik a molt meg a ricsit? Spekik, vagy intézmények?
Ha spekik, akkor ha megindul az otp átmennek oda és a bux nem mozog annyit. Ha intézmények akkor ....
Az OTP szerintem is kb 5100 körülig mehet ha azt átlépi akkor lesz abban is egy up, vagy nem. Egyébként 5100 körül csak az eléggé beszűkült ékbe lép vissza, ahonnan vagy fel, vagy le.
Nekem ez a hirtelen két nap alatti emelkedés soknak tűnik egyszerre, a Ft is nagyokat mozog egyik napról a másikra.
Hosszabb időtávra longra nem merek beleülni. És a az a hihetelen, hogy hogy változik a hangulat az egyik napi világvégéből a másik napra teljesen happyre.
DAX 6062 felett emelkedő marad, elmehet 6180 környékéig, de utána én még mindig 5653 környékére várom.
na ja... le után én is tudom hogy fel , csak azt nem akaródzik sehogy sem tudnom , hogy mennyi lesz az a le , és mennyire az a fel
( egyébként én már akkor tudtam hogy majd fel, amikor épphogy elindult le :)
Építs egy jó short pozit aztán söpörd majd nyerőt! Nincs irány csak felrántják meg beverik és ezen a nagyok hatalmasat kaszálnak,vedd ki a szeletet a tortából! Sok sikert és nagy nyerőt!
Németországban sem jöttek helyre a dolgok, nem lesz holnapra vége a válságnak:
"A német kormány azzal számol, hogy 2010 egészében 4,5 százalékos lesz a GDP-arányos költségvetési hiány. Ez a legnagyobb deficit a második világháború vége óta eltel több mint hat évtizedben,
ugyanakkor 1 százalékponttal kisebb annál amit az év elején valószínűsített a berlini vezetés."
érdekes a helyzet
mol ricsi több éves csúcs közelében
otépé mozog rendesen a külfölddel, ami most felfelé megy
hati KT pedig full pesszimizmust jelez
ki a hülye?
40kt volt nyitva és nem aggódtam. Ha még azt is elárulom hogy szabadfelhasználású jelzáloghitelből tőzsdézem, ami a házamon van, az biztos kiveri a biztit 1-2 enbernél!! )))
Egy indikátorral nem érdemes kereskedni szvsz. Játszd le magadban az elmúlt 10 évben mennyit kereshettél vele. Meg fogsz lepődni! De nem a stoch-ra vagyok mérges, hanem magamra, már több mint egy hete látom, hogy up lesz.
Köszönöm, egyébként pont a napos túladottság miatt én is vártam ezt a menetet, de mégis meglepett a gyorsaság, első körben csak 22400 ig, vártam esetleg 22700 és végső esetben 23200. Én short pozik építésére használtam, bár jobban tettem volna ha longolok? Egyszer már rosszul tettem, hogy nem ültem ki a bukót, most azt hiszem kiülöm esetleg még ráadok, mint mondtam a pakk kicsi.
1012 határidő
ELSŐ!!!!