Na, nekem meg ma mákom volt. Néha az is lehet :)
Egész nap jövés-menés, időnként voltam csak gép előtt, de akkor nem nagyon láttam irányt semerre, csak szenvedést. Aztán 4 előtt pár perccel longot nyitottam, mert már 22.000 fölött jártunk, viszont el kellett mennem ismét és csak most értem haza. Mit mondjak kellemesen meglepődtem.
Mondjuk az is igaz, h inkább emelkedésre számítottam a hó vége miatt és az most össze is állt. Jó, jó, kellett hozzá a jó makró is.
érdekes dolog ez,
dow 10106 nál 22179en zárt
dow 10042 nél 22577en zárt ma,na kérdem én hogy is van ez
vagy nagyon tudnak valakik valamit vagy brutál módon manipulált a piac,mindakozben hogy Mo kockázai felára kúszik föl ,huf meg harmat,hm ki érti ezt........
Nem én bénáztam ma 2x otp shortban... Amikor meg megadtam a paramétert otp-re akkor nyoma sem volt még a feltépésnek, és 50 pont nyerőnél, 4530-nál én leléptem a fórumról.
Ha meg valaki nem húzta le brokidíjra a profitvédő stopot, vagy nem stoppolt a megadott 4622 stopszinten, akkor az magának köszönheti...
Holnap, de lehet egész hélten hanyagolom a fórumot. Elég lesz tartanom a magasról visszanyitott 1012 shortit egész héten. És csak minden nap átvezetem a nyerőt bankszámlára. 26 óra alatt 20% nyerő nem rossz:)
Majd profi1 mutat pár fortélyt biztos, hisz ő a profi.
A mult hét keddi mélypont visszahúzásának a tetején full. Végignyomtam az otit aján kiszáltam és zárás előtt kicsivel hati. Akármit adhattam volna kint, vagy itthon otit, csak hatihoz nem kellett volna nyúlni. Másnap nyitó után kivettem a 600 as vételimet, mert a nyitó alapján már nem láttam realítását. a többit hagyjuk....
A pozi szempontjábol ez mindegy. Ma volt rá a 2. lehetőségem viszonylag normálisan lezárjam, ha már stop nélkül hagytam kedden. Most nagyon messzire vitt a záró innen. lehet 1 nap lehet sok hét , vagy még több hogy az elhagyott szintre visszaérjünk. Ez így fájóan sokba kerülhet rövi és hosszútávon is, mindegy mi lesz a holnapi napon, nagyot hibáztam. Vagy szerencsüm lesz vagy nem. Még mindíg nem ok ahogy játszom a pénzzel. :(((
A pozi szempontjábol ez mindegy. Ma volt rá a 2. lehetőségem viszonylag normálisan lezárjam, ha már stop nélkül hagytam kedden. Most nagyon messzire vitt a záró innen. lehet 1 nap lehet sok hét , vagy még több hogy az elhagyott szintre visszaérjünk. Ez így fájóan sokba kerülhet rövi és hosszútávon is, mindegy mi lesz a holnapi napon, nagyot hibáztam. Vagy szerencsüm lesz vagy nem. Még mindíg nem ok ahogy játszom a pénzzel. :(((
S&P future-t 1054,5-nél az órás 50-es és a negyedórás 200-as mozgója fogja, ha nem viszi át, kinéz még egy szép fej-váll is, ami könnyen törheti az 1040-et akár már holnap, mi pedig szép réssel le
A richternél teljesen várható volt már napok óta, hogy megközelíti a 47kt ahogy írtam is, a molt pedig a 21ks ellenállásig szintén felrántották, innen tér felfelé szerintem nincsen jelenleg.
Az otp szépet ment ma, kíváncsi vagyok a holnapra, mindenesetre éppen az 50es fiboig jött vissza, és a szimmetrikus 08.05-08.18-08.31es csúcsok épp kiadnak egy csökkenő csatornát. Holnap valóban törhetné is ezt, de valójában a 4860as szint áttörése jelenthetné a további jelentős emelkedés lehetőségét.
A mit kiéne csináljon, meg a mit csinál, sokszor ellentétes irányban vannak. Most vagy esnünk kéne, vagy folyamatosan nöni a megrendelésállományoknak, munkábaálloknak,.....de forditva van. talán, mert egy szük , nagyon pénzes rétegnek ez áll érdekében. Nagyon izgat, hol zár usa. 1050 felett, vagy alatt.meg sem tippelem.Bosszant, hogy sem milegyen reggelielörejelzése , sem a saját 14.00-s indim alapján nem láptem. Mindkettö bfelfelé mutatott.
1012 határidő
ELSŐ!!!!