Nem akarják elengedni. pedig a pénteki zárója sem volt olcsó mulatság. felőlem csinálhatja a nagyvezér.
két ünnep között is aktív maradok (pedig nem szokásom), záróra főleg. ha csak párszáz "rongyot" rám dob már az is elég lesz. :)
még 1 kicsit hogy fullositsam a technikát a globális beállitások között határidős kamatoknál vajon létezik olyan amelyik a prompt és a 0912 köztit mutatja?
az indikativ ár at azért hiányolom a petiből.
huha lesz reggel ocsó oti??
hu tényleg ezt a kis nyilat észre se vettem a "v árfolyamban" ,akkor én piszkáltam el vhogy elég zavaró volt igy használni :)
a bónusz tippet köszönöm,azt már felfedeztem csak én jobb egér, árinfó szűrve, de a dupla egér 1szerűbb
na és most ami még zavaró volt az erstével szemben itt a kötéslista alját kellett néznem ha a friss kötésekre voltam kiváncsi
,de a kis nyillal ezt is meglehet forditani, igy már jobban a szememre esik :))
Aha. Ugyanezt csinálta nekem is.
"V.árfolyam" vagy "E.árfolyam" alapján újrarendezed a könyvet (rányomsz az oszlopra), lemented és elvileg jó lesz.
bónusz tipp:
tudtad hogy a kötéslistából le lehet válogatni egyetlen részvény aznapi összes kötését egy kattintással? kötéslistában dupla kattintás az adott részvényre és kész.
petiben nincs indikatív?
igen, az előny, aki ügyesen ad-vesz záróban, szépen kereshet
azért a legdurvább felkötés az őszi volt, mikor 7000-re kötötték fel:) asszem szeptemberben volt..
aki petit használ tud nekem segiteni abban ,hogy 7-8 könyv van nyitva nekem az elmentett oldalon,de pont a hati könyv ma forditott sorrendben volt,tehát a kedvezőbb ajánlatok a könyv aljára kerültek a többi könyv normálisan mutatott.Valamit elcsesztem volna a beállitásban?
usa pedig mínusz, 2900-as otp-re tippeltem inkább, mint 3000-esre...
itt nem jó venni, 3150 után érdekesebb, onnan 3200 fölé, vagy lefelé
na meg 2700 megfogja-e akkor
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)