Topiknyitó: watson 2008. 11. 02. 18:40

Forma 1  

Jó ez a záró futam.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 00:51
Előzmény: #19  Knight Tyris
Jól vezet Hamilton is, de valami miatt Massa szimpatikusabb nekem, meg úgy látom, a többségnek is. Persze, hogy ő is megérdemelte.
Azt meg én sem úgy gongoltam, hogy rádión szóltak Glocknak: "engedd el, kapsz egy millát", hanem pl. így: "vigyázz, meg ne csússz, nehogy neked menjen Hamilton!".
Egyébként megcsúszott, nem láttam?
Majd még megnézem. Lehet, még csak 3-szor néztem meg.
Knight Tyris 2008. 11. 03. 00:21
És hogy megutáltassam magam én Hamiltonnak szurkoltam :o) de ennek ellenére, ha Massa nyert volna annak is örültem volna, már lassan megérdemelne egy VB címet Ő is. Talán jövőre.

Mindketten egyformán megérdemelték volna a vb címet idén.
Nem fair bármelyikükkel szemben csak a szerencsére vagy szerencsétlenségre fogni a végeredményt, nagyon keményen tették a dolguk mindketten egész évben. Összességében MA tényleg Hamilton számára kedvezett a szerencse.

De mi lett volna ha NEM esik az eső ami számára végül is balszerencsés volt az elején? Semmi SIMÁN behozza 4.-nek a kocsit, minden izgalom nélkül.
Tehát több nézőpont van. Glock meg simán belassult nem kell összeesküvéselméletet gártani. (nem tudtak volna szólni neki, hisz nyilvános a rádióforgalom)

.
Fantasztikus verseny volt, pláne az eleje és a vége. :o)

Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 23:10
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Nem láttam, hogy Glock megcsúszott volna a végén. Ti láttatok valamit?
Nem lehet, hogy szóltak neki, engedje el Hamiltont, "nem bánja meg"?
Sok pénz sorsa dőlt el itt az utolsó fél percben!
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 23:07
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Glocknak kellett volna olyan "ügyesen" lassulnia a végén, hogy Hamilton véletlenül éppen beleszaladjon. Ez "sportszerűbb" lett volna.
Hajrá Massa!
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 22:32
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
aztán massa meg reikönen megveregették volna a válam milyen fasza gyerek is vagyok :D
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 22:30
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
én fettel helyében nekimentem volna hemiltonnak... nehogy beérjen..... vagy az nagyon sportszerütlen lett volna? :)
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 22:16
Előzmény: #13  csibe74
Massa megérdemelte volna hogy világbajnok legyen erre a kis gonosz fekete beért 5 . nek mert elkezdett esni az esöcske ...
az se kizárt hogy gotta vagy ki direkt elengedte... kicsit taposhatta volna jobban a gázt... mindegy mindegy alapon.... na de mindegy tudom száraz gumija volt ....
Hamiltonnak meg ha világbajnok akarna lenni nem ennyin kéne megnyernie a dolgot
vicc amit müvelt ezen a futamon amugy tud vezetni na de a mai versenyen nem világbajnokhoz méltóan vezetett ... nem a szerencsére kell bizni a gyözelmet...
csibe74
csibe74 2008. 11. 02. 22:03
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Szia!

Én is Massának szurkoltam. Nagyon sajnálom. Sajna ez van...
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 21:55
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
áh.. de sajnáltam azt a massa gyereket :(
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 21:51
Nagyon izgalmas, jó verseny volt, de sajnos nem Massa lett a világbajnok.
Egész idényben rüheltem Hamiltont, ahányszor nyert mindig nagyon káromkodtam. (és akkor még végig kellett néznem a német RTL-en, ahogy a hájfejű Norbert Haug isteníti.Na ja, hát a főnöke...) Azt hittem az én készülékemben van a hiba, mígnem most szombaton az Ö3 osztrák rádió reggel 9 órai hírblokkjának sportrészében a műsorvezető azt nem mondta, hogy Hamiltont a legtöbb verenyző utálja, és olyan nevet adtak neki, amit ő itt most a rádióban nem mondhat ki...Én az Arschloch=Asshole=segglyukra tippelek....tényleg az.
watson
watson 2008. 11. 02. 21:23
Előzmény: törölt hozzászólás
Nekem úgy tűnt hogy gyorsabb köröket futott Glock, csak a végső esőben nem mert kereket cserélni.

Azért jobban örültem volna ha az unfair kiszorításai, kifékezései után nem az angol szerzi a több pontot, és örültem, hogy Alonso harmadszor is bizonyított a gyengébb autóval, hogyha nem száraz egyenesben zajlik a verseny akkor ő a király. :))
kissherceg 2008. 11. 02. 21:06
Törölt hozzászólás
watson
watson 2008. 11. 02. 20:56
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Ha 3-4 körrel a vége előtt lecseréli a szaros gumijait még akkor is Hamilton előtt érhetett volna be :)
Végig sokkal gyorsabb volt Hamiltonnál.
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 20:52
Előzmény: #6  watson
Timo Glockon múlt valóban!!! nem Hamiltonon!!!!!

Egy Vb. bajnoknak nyerni lell, nem a szerencsére játszani......
watson
watson 2008. 11. 02. 20:47
Előzmény: #5  watson
Gondoltatok rá, hogy Timo Glockon az múlt hogy a dobogón a két világbajnok között az első helyen az idei világbajnok üljön? :)
watson
watson 2008. 11. 02. 20:45
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Brazil futam:
1. Massa
2. Alonso a bajnok :))
3. Raikönnen
4. Vettel
5. Hamilton
6. T. Glock

VB:
1. Hamilton 98 (az utolsó két kanyarban Glock lelassult sajnos :(
2. Massa 97
3. Raikönnen 76
4. Kubica 75
5. Alonso 61

Alonso ismét leverte a gyengébb autóval a szines bőrű papa unfair kedvencét :)
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 20:19
Előzmény: törölt hozzászólás
Nagyon izgalmas volt. A tavalyi utsó futam is jó volt, na de ez....
kissherceg 2008. 11. 02. 20:17
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2008. 11. 02. 20:15
Előzmény: #1  watson
Hihetetlen izgalmas volt a verseny,mind2 versenyző megérdemelte a Vb. címet,bár személy szerint Massának jobban örültem volna,gratula Hamiltonnak is!
Hogy egész év az utolsó kanyarban dőljön el ez vmi brutális volt,és amikor egyik pillanatban a mennyben volt a Ferrari,a másik pillanatban pedig teljes letargia,Massa se tudta hogy mit mondjon az interjún,úgy gondolom jövőre ez iszonyat lökést ad számára...

Topik gazda

watson
watson
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek