Topikgazda: Törölt felhasználó 2008. 10. 31. 09:06

Gyurcsány: Az ország nem így állna, ha a Fidesz partner lett volna  

Ugrás a cikkhez
2006 óta Magyarország felelős költségvetési és gazdaságpolitikát képvisel, a kormány messzebb is elment volna a strukturális reformok tekintetében - nyilatkozta a Népszavának Gyurcsány Ferenc. A miniszterelnök szerint a kormány a Fidesz ellenállása miatt nem volt képes többre. "Önkormányzati reformot javasoltunk, benyújtottuk a törvényt, a Fidesz elutasította. Egészségügyi reformot, felsőoktatási reformot indítottunk. Javasoltunk pártfinanszírozási reformot, az is elakadt." - mondta Gyurcsány, hozzátéve: "Amit lehetett, megtettünk ezek sikeréért. Ma az ország nem így állna, ha a Fidesz ezekben partnere lett volna a koalíciónak."

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=105256
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
treff
treff 2008. 11. 04. 05:01
#180
Nesze neked...mint mindig:
link
treff
treff 2008. 11. 04. 04:57
Előzmény: #178  csa-csi
#179
Öreg!

Ezzel a tenyérbemászó cinikus fellengzős stílusoddal és pofátlan modoroddal menj az MSZP irodáiba egymás f*szát sz*pni, ott a "tavarisi" vevők rá, még meg is tapsolnak felállva!!!

Magas lóról az észosztás, fűbe-fába belekötés, a szövegláda és a másikra való arcátlan mutogatás, na, az megy a cóóócialista tábornak - ja meg a pénz elherdálását hitelből(!) ki ne felejtsem a sorból, abban feketeövesek vagytok.
De ennyi, itt megáll a tudomány. Sajnos.

Vedd a fáradtságot, tedd le a bal kezedből a vörös zászlót, a jobb kezedből meg a szegfűt, majd ülj le a gép elé és nézz körül a neten a statisztikai hivatal oldalán ,majd elemezd a gazdasági mutatókat évekre visszamenőleg - na, ott már nem lehet félredumálni (persze azért ebben is nagy gyarkorlat van balról).

Épp az ilyen tenyérbemászó alakok miatt írtam lejjebb az elgondolkodtató hozzászólásomat, akik képtelenek rádöbbenni a helyzetre - (alapvető emberi magatartás sajnos, hogy az egyén a végletekig képes ragaszkodni a rossz döntéséhez annak helytelen mivolta ellenére, mintsem hogy belássa, hibázott. Ilyenkor kifogást és bűnbakot keres.) - , de az ilyenek akkor se hinnék el, hogy a vég felé tartanak, ha egy süllyedő hajón már nyakig érne a víz.
csa-csi
csa-csi 2008. 11. 04. 00:50
Előzmény: #177  Törölt felhasználó
#178
Gratulálok kiskomám! :) Végre magadat adod! Hidd el több vagy annál, mint aminek eddig mutattad magad. Lám, még fogalmazni is tudsz.
Egyre megkérnélek: idézd tőlem azt a szót, kifejezést vagy mondatot, ahol bármilyen pozitív jelét adtam annak, hogy Gyurcsányékkal szimpatizálok.
Ne gondold azt, hogy aki nincs veled az ellened van. :)
Törölt felhasználó 2008. 11. 04. 00:35
Előzmény: #176  csa-csi
#177
Na most aztán jól kiosztottál a magas lóról, dörgedelmes hozzászólásoddal!
Fiam talán Te lehetnél nekem, de mindegy.
Ez a stílus az a stílus, ami azokra jellemző, akik elq... ták. Hát te is közéjük tartozol.
Épp arra próbáltalak rávezetni, hogy ez a baj ebben az országban. Egyesek, mint ezek szerint Te is, annyira nem képesek belátni, hogy rossz, amiben eddig hittetek, hogy ez már beteges ragaszkodás a rosszhoz, mert ez igenis rossz, ami ebben az országban most folyik. Kínosan kerülted is a végén feltett kérdésre a válaszadást. Helyette ez a fölényes kioktató stílus ... !
Hát ezek vagytok Ti! A jelenlegi kisebbség, akik a "rossz úton jártok". Gondolkodj egy kicsit, csa néhány évre visszatekintve. Bár elég csak néhány hónapra is. Botrányok, zűrzavar, hazugságok tömegével. Szerinted ilyen országban szeretnénk élni?
Ez a hsz-od már majdnem olyan volt, mintha maga elq... írta volna. Kicsit vegyél vissza, ha nem esik nehezedre, "Kishaver"!
Köszönöm!
csa-csi
csa-csi 2008. 11. 04. 00:13
Előzmény: #175  Törölt felhasználó
#176
"Egyesek hülyesége miatt az egész Magyar Nép megszívta (megszívja).
karlo6"
Üres lózungokat, sematikus közhelyeket pufogtatsz édes fiam. (bocsi) :)
Jó lenne átgondolni a mondanivalódat, mielőtt leírod.
1. Nem kötekedek, hanem segítenék, ha engednéd.
2. A"máshol a világon" helyett talán jobb lenne konkrét hely megjelölése, mert az valóságos mércét tárna az olvasó elé. Ugyanis a világ szerencsére ezer színű.
3. A kormányra ráaggatott jelzők jó része büntetőjogi kategória. Más része erkölcsi. Ha tényleg isteníted a demokráciát, akkor a feltételezéseidet, következtetéseidet, a mendemondákat nem tényként fogalmaznád meg, hiszen ezzel a legsötétebb Rákosi-Nagy-Gerő - Kádár éra legbűnösebb eszközeit másolod, alkalmazod.
4. "az egész Magyar Nép megszívta" kifejezés nyilván nem igaz, hiszen még ma is több mint 25%-os (és most éppen határozottan növekvő) hazai támogatottsága van a legutóbbi választáson győztes gyülekezetnek. Ha azt írtad volna, hogy a lakosság többsége (a közvélemény kutatók mai becslései alapján) elutasítja őket az korrektebb lett volna.
Amit írtál az egy rosszul memorizált innen-onnan összegyúrt szöveg, amiből végülis éppen Te maradtál ki. Az egyéniséged és a véleményed.
Kár.
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 23:40
Előzmény: #174  csa-csi
#175
Látom indul a kötekedés. Hát jó.
Ez azt jelenti (bár biztos vagyok benne, hogy tudod, mit akartam ezzel mondani), hogy máshol a világon, ha egy ilyen hazug, csaló, rabló, népnyomorító, stb. ... kormány lenne, amelynek vezére ezt ráadásul világgá is kürtöli önmagáról, sőt erre még büszke is, azt biztosan "elkergetné" a Nép ("N").
Az általad idézett mondatban szándékosan kisbetűvel írtam azokat a szavakat.
Egyesek hülyesége miatt az egész Magyar Nép megszívta (megszívja). Ezt akartam mondani. Ezt a múltba visszatekintve is láthattuk nem egyszer. Kár értünk!
Jobbat érdemelnénk, Te nem így gondolod?
csa-csi
csa-csi 2008. 11. 03. 23:25
Előzmény: #173  Törölt felhasználó
#174
"Nincs még egy ilyen nép a világon, mint a magyar.
karlo6"
Ez a mondat mit jelent? Ez minősítés lenne? Te is közénk tartozol? :)
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 23:21
Előzmény: #172  csa-csi
#173
Ezek szerint nem érzékelted a jelen helyzetben (ebben a mondatban) szándékosan használt betűtípusválasztás üzenetét! Nem baj. Szándékos volt.
Az a lényeg, hogy azért Te a többi rész ellen nem emeltél kifogást.
Köszönöm Neked.
csa-csi
csa-csi 2008. 11. 03. 23:14
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
#172
"a Magyar Nép
karlo6"
a magyar nép kisbetűvel írandó.

a Népszava meg nagybetűvel. Meg a Népszabadság is. A Magyar Hírlap, Magyar Nemzet (ami nem egyenlő a magyar nemzettel) szintén.
Remélem nem csak egyelőre. :)

Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 22:55
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
#171
Ezek szerint van valami nagy disznóság az egész történet mögött, amiről jobb, ha a Magyar Nép nem tud.
Végülis mi közünk hozzá, így van, elq...?!
Maffiózó, gazember, sunyi, alattomos, idióta egy bűnszövetkezet ez az elq ....s és bandája.
Hogy miért nem megy már el valami közép-afrikai hagyományőrző bennszülött nép vezérének ez az idióta, ott csinálná ezt, amit itt művel!
Egy hónap múlva megfőznék a nagy katlanban és megennék mérgükben, az biztos.
Itt meg ez a .... érdekes gondolkodású sok magyar még "szeretgeti" is. Persze, csak így tovább ...!
Ezt az országot ... ! Rajtunk röhög az egész világ, hogy ezt a barmot megtűrjük itt!
Egyesek már tényleg olyanok itt is, hogy ha ez a hülye a kezüket-lábukat levágná, mindenüket elvenné, akkor is neki tapsolnának, csak mert "pfujorbán" a jelszó!
Nincs még egy ilyen nép a világon, mint a magyar.
Csak az a baj, hogy a sok idióta miatt a normális emberek is jól megszívják.
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 21:55
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
#170
Amennyiben Mo-n demokrácia van (?)nem értem mivel lehet ezt indokolni?
Érdekelne az is hogy melyik ellenzéki (esetleg kormánypárti)képviselő lesz olyan "keménytökú"aki esetleg meg merné szellőztetni a hitelfeltételeket,jó kis "Öszöd2" lehetne belőle :D
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 21:53
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
#169
mondom: jöhet most már egy kis Demokrata is ... Hogy ez igaz e vagy sem amit ír a hírszerző döntse el az , akinek hét anyja van .. Nemcsak Gy. hazudik , hanem jól megfontoltan /de sokkal ügyesebben / Szijjártóék is.. Nem kell ezért a szomszédba menniük.....
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 21:44
#168
link
erröl mi a vélemény?
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 21:41
Előzmény: #166  Törölt felhasználó
#167
A Semjén ... az , mint politikai analfabéta majd jól megmondja .... ő aztán a hiteles csuhás / a "csuhás"kifej, a még tényleg fiatal 90 évek fideszétől kölcsönzött , mielött bárki .. /
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 21:24
Előzmény: #158  Törölt felhasználó
#166
"Gyurcsány bármit mondhat, már senkisem hisz neki.....hiteltelen fickó!"

Nono! Egyre többen:

link
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 21:03
Előzmény: #164  Törölt felhasználó
#165
nyilván téved, de azért tévedjen "saját zsebre"..:-)
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 20:56
Előzmény: #160  Törölt felhasználó
#164
"Volt kollegámmal találkoztam, aki még mindig ott tart, hogy a FIDESZ vezette MNB ki akart b--ni Gyurcsánnyal ezért emelt 300 bázispontot...:-)))"

Már egyszer valahol említettem, hogy az az állítás, hogy én hülye vagyok nem cáfolja azt az állítást, hogy Te hülye vagy.

Ez fordítva is igaz.

A volt kollégád állítása, tehát nem cáfolja azt, amit Te írsz GYF-ről. Simán lehet igaz mindkettő.

Volt kollégád egyébként téved, egyszerűen buták voltak.
Törölt felhasználó 2008. 11. 03. 20:29
Előzmény: #162  csuloktata
#163
már bocsi , de a fiszöv csak azóta tudja saját magát partnernek elképzelni , amióta elvesztette a választásokat . Kivel értett egyet ezalatt a 6 év alatt ??
csuloktata 2008. 11. 03. 16:48
Előzmény: #161  treff
#162
Gyurcsány szavaival ez a megbékélés, konszenzusteremtés. Nézzünk öszintén szembe mit rontottunk el. Azt rontottuk el, hogy a másik nem volt partner.
Ezzel csak két gond van. Okot nem nézi. Azaz miben és miért nem volt partner a Fidesz. Másrészt még az MSZP is arról panaszkodott, hogy mindent az utolsó pillanatban tudnak meg, s nincs mód vitára még a párton belül sem!!!
Akkor sikerüt megint öszintén szembe nézni, s levonni a Gyurcsányi konzekvenciát.
treff
treff 2008. 11. 03. 16:43
Előzmény: #160  Törölt felhasználó
#161
Ezért írtam: Elkeserítő!

Topik gazda

zoltankis
4 2 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek