A negyedévesektöl tartasz,mer én is.Az Otp külföldön forrást olcsóbban talál mint belföldön kihelyezni kell belföldön csak szerintem a negyedévesek után keveseknek.
Törölt felhasználó2005. 04. 08. 07:36
Kinek mi a véleménye mi várható a következő egy hónapban?
Otp: erősödik a forint.(jó, tudom nem sokkal) Az óriási üzemanyagáraemelés (és még korán sem biztos hogy nem lesz még több!) inflációt gerjeszt (nem vártat) és bezavarja (talán akadályozza) a tervezett MNB kamatvágásokat. Ez pedig az OTPnek jaÚ!, mert lehet hogy marad még ember aki a bankbetétet választja a ciha helyett. :-) Mol: nem biztos hogy kifulladt, csak pihen...(elvégre sokadt szaladgált a drága)
Te, penznyelő lehet hogy igazad van,de ahogy most elnézem lehet,hogy holnap már egy százassal feljebb kell betennem a limitet!Persze ez most még csak vicc!De remélem jól gondolkodok!
Senkit nem akarok megijeszteni de annyit irtok az otprol hogy csak kikivánkozik belolem... 2napja azt álmodtam hogy 5400forintért tudtam venni OTP-t... Általában beszoktak jonni nekem ezek dolgok,de erre ne alapozon senki,csak csenben osztottam meg veletek mint játszopajtásokal!
Törölt felhasználó2005. 04. 07. 16:05
Meg mondom őszintén én arra számítok,hogy az otp meg fog indulni bár mennyire is nagy ellenállás ez a szint!Ha jól emlékszem már 3-ik napja ostromolja 6650-6700ft-t,de eddig nem sikerült fölötte maradnia!De legalább nem ment vissza 6600 alá, vagy csak kis időre!Talán lesz benne annyi erő!Minden esetre 6599/6589 között van egy stop limitem bent nehogy meglepjen a kicsike!
Törölt felhasználó2005. 04. 07. 15:57
Nem tudom mi történt ezzel a papírral. Egy hete még 2670-en is állt, most meg 2520. Nem értem miért adják ennyire.
.... de a részvényem se... amolyan xetrasfotex...:)))) délelőtt a GPC 9,09en is forgott... kettő körül megnézte a 8,45öt,persze nem voltam itthon hogy ujabb gigamegapakkal erősitsek...:( most 8,58nál gondolkodik hogy hova tova...
TIPPSAROK