Topikgazda: tokos. 2007. 06. 15. 12:20

Érdekes kormányátalakítást jelentett be Gyurcsány (3.)  

Ugrás a cikkhez
Ha megijesztjük a fán ülő verebeket, hirtelen felrebbennek, majd később mindegyik máshova ül vissza - ehhez hasonló kormányátalakítást jelentett be ma Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Ez azt jelenti, hogy egyik jelenlegi kormánytag sem távozik a kabinetből, csak egyesek más tárcához kerülnek, illetve két új tárca nélküli miniszteri poszt is létrejön, mivel kettővel csökken a kormánybiztosok száma.

Az egész lényege annyi, hogy Szilvásy György, a Miniszterelnöki Hivatal eddigi vezetője a titkosszolgálatok vezetője lesz tárca nélküli miniszterként, akinek a helyére Kiss Péter eddigi szociális és munkaügyi miniszter érkezik. Kiss helyére Lamperth Mónika eddigi önkormányzati és területfejlesztési tárcavezető kerül. Lamperth helyére Bajnai Gordon ül, immáron miniszterként. Mindezek mellett Draskovics Tibor is tárca nélküli miniszteri rangot kap.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=40&i=84179
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 06. 15. 16:36
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#6
ufa!

ha gondolod szívesen megműtelek, ha úgy adódik. persze kizárólag piaci és haveri alapon egyszerre.

remélem te se gondoltad komolyan ezt a hszt :/

mondjuk jól mutatja a szemléletet "az egymás" logika. szvsz te abból a körből vagy, legalábbis a mézes bödönre jársz rá, legrosszabb esetben valamelyik haverod...
Törölt felhasználó 2007. 06. 15. 15:59
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
Nem tudom mi a franc bajotok van ezzel, mi is úgy vagyunk a haverokkal, hogy nyugodtan vezetjük egymás autóját, és ha valamelyik nem éri fel ésszel akkor a másik szól, egy bandába ez simán belefér :)
Törölt felhasználó 2007. 06. 15. 14:28
Előzmény: #3  opposition2002
#4
ez van, ha kevés a bevethető ungrofób cionfasiszta katona

csak rotálják, csak rotálják....
opposition2002 2007. 06. 15. 14:24
Előzmény: #2  tokos.
#3
Én azért annak örülök, hogy Vadai Ágnes éállamtitkás lesz (nem azért mert alkalmas lenne), hanem mert ez az első lépcső a miniszetrésghez. 1957-ben ugyanis az akkori kormányban ilyen nevű emberke voltak, hogy Kádár János, Apró Antal, Dödei Imre - Innen lett a kormány gúnyneve Kádár-Apró-Dögei.

A mostani kormányban van Gyurcsány és Kiss. Namármost, ha Vadai ágnesből miniszter lenne, akkor lehetne a mostani kormány gúnyneve Gyurcsány-Kiss-Vadai...
tokos. 2007. 06. 15. 13:58
Előzmény: #1  portfolio
#2
Gyerekek, ez aztán érdekes. Mikor a tehetségtelen marhákat toszigáljuk egyik pozícióból a másikba, hogy valamelyik feladatot talán majd el tudja látni. Vagy még időben arrébbtesszük, nehogy romba döntsék az országot.
Jajj, meg ez a szöveg, hogy nem hozunk létre minisztériumot nekik, az adófizetők pénzéből, hát ehhez is pofa kell a javából, a tárca nélküli miniszterek is vagy 50 szakértővel nem csinálnak semmit. Ha maguk lennének, még dógozniuk kellene!!!

Topik gazda

tokos.
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek