Topiknyitó: hali 2007. 05. 13. 16:12

online brókercéget keresek  

Olyan brókercég érdekelne ahol,külföldi részvényekkel lehet kereskedni(lehetőleg hazai,de ha jobb a külföldi akkor az is érdekelne).

...és az sem baj ha egyszerű kezelni és számlátnyítani...

Mindenféle papírral lehessen kereskedni ha lehet(USA,EU,ázsia)

köszi előre is.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Maximova
Maximova 2007. 05. 21. 03:06
Köszönöm mindenkinek, aki ebbe a topikba megírta, beírta a véleményét és személyes

tapasztalatait. Úgy gondolom, nagyon sokat segítettetek nekem.

Néhány hete a Molly tulajok topikban kérdezősködtem e téma felől. Azonnyomban kaptam

kedves és gyors, korrekt válaszokat.
Jószerével ott is csak az itt felsorolt néhány online brókercéget ajánlották nekem.

Neki is láttam sorra végigolvasni mindegyik cég szerződését és jutalékrendszerét,

valamint a kapcsolódó cuccokat (mi kell, mi nem kell) és a szolgáltatások, a progik

minőségét. A múlt hét végére (2007.05.18.) el is érkezett a pillanat, hogy eldöntsem

melyik cégnél kötök ezen a héten szerződést.

Az elvárásaim közül néhány fontosabb dolog a következő volt:
1. A jelenlegi bróker cég (ahol szerződött ügyfél vagyok) jutalékrendszerénél legyen

alacsonyabb az övéké.
2. Tudjak DT-t és TDT-t csinálni. (jelenleg ehhez nekem telefonos broki kell és

olyan nagy a jutalék is, hogy sajnos nem éri meg csinálnom)
3. Stabil real-time adatszolgáltatás
4. Állandóan frissített szoftver (ne legyen ezer éves és folyamatos fejlesztés alatt

álljon)
5. A szoftver userinterface, dizájn (amit látsz az hasznos információ legyen és

vizuálisan könnyen, gyorsan észlelhető) igényes legyen
6. A görbéket rajzoló rendszer paraméterezhető legyen és tudja az alapvető és

nélkülözhetetlen görbék matematikáját.
7. Friss, lényegretörő elemző rendszer
8. Egyszerű, átlátható online szla vezetés. Számolja ki a hasznom, napi árfolyamon stb.
9. Egyelőre nem fontos a shortolás és a hati
10. BÉT-en kívül több más (Xetra, LSE, NYSE sbt.) tőzsdén való üzletelési lehetőség.
11. Széles és hiteles hír és információs csatorna

Véleményeitek alapján sajnos mégis le kell, hogy mondjak - remélem nem túl hosszú

időre - az áhított online magyar broki használatról, s ezzel együtt nagy szívfájdalommal a DT-ről és TDT-ről. Azaz jelentős profitról.
Ez persze felér az őrülettel (na jó, mondjuk erős bosszankodással) és a

sírva-röhögéssel.
Itt tartunk? Ilyen színvonal van e téren? Siralmas.

Több nyugati website-ot is használok elemzésre, információ szerzésre, és bizony azt

kell, hogy mondjam azok elkényeztettek engem. A hazai kínálathoz képest.

Néha indulatok is egymásnak feszültek a hozzászólásokban, de mindez csak növelte e

topik színvonalát és hitelét, mert a kétségtelen jobbító szándék és tőzsdei valamint

a számtech tapasztalat, és igényesség kiérződött.
Magam is olvastam bpmcwap írásait a honlapján.
Oldies bátorsága és igényessége tiszteletreméltó.
És itt kell megjegyezzem, hogy az ERSTE ügyfélszolgálatának megjelenése is a

tisztességes üzleti magatartásba sorolandó volt (nem rázta az öklét és nem

fenyegetett, pedig itthon volt). Ami egyáltalán nem hétköznapi dolog, és így meglepő is. Sajnos.

(Időközben Vb-ben írtam magamnak két progit. Azaz hogy kínomban. Az egyik egy

kalkulátor, ami valutás vagy forintos rv-ek hasznát számolja ki HUFban, a broki

jutalékok levonásával, a valutaárfolyamok figyelembevételével. A másikkal pedig

elvileg bármilyen részvényadatokat szolgáltató oldalról letölhetem a kívánt

részvények árfolyamát (webcímet és két paramétert megadva), amit aztán táblázatos

formában jelenít meg az összes fontos adattal, miközben beállíthatom, hogy milyen

eseménynél milyen hangjelzést adjon.)

A fenti zárójeles részt csak azért írtam le, hogy igenis van valamicske fogalmam

arról, hogy milyen bonyolult lehet egy tőzsdei progit írni. És azok a dolgok, amiket

én is és ti is számonkérünk a cégeken az mennyire jogos.
Nagyon!!!
Hiszen a minimumról beszélünk.
És én ezt a két progit egyedül írtam néhány hét alatt. Nem, nem vagyok zseni. De

azok a tőzsdei szolgáltató cégek (brókerházak), akik nem kis fizetésért alkalmaznak

több programozót, talán lehetnének egy kicsit kegyesebbek hozzánk, fizetőképes, de

nem hülye, kereslethez. És fürgébbek!

Valamint egy kicsit szeretnék Oldies mellé állni, az általam is kedvelt bpmcwap-pal

szemben, amikor Oldies-zen számokérte, hogy írjon ő programot. Kedves bpmcwap, te

tudod a legjobban, hogy egy tőzsdei programhoz a programozáson kívül rengeteg minden kell. Hogy csak egyet említsek: BÉT real-time adatok. Ehhez pedig kőkemény szerződés a BÉT adatszogáltató cégével. De kell még szerver, pénzügyi, számla, banki, APEH stb. háttér. Remélem csak az indulat szólt akkor belőled, hiszen mind a kettőtök a mások javát akarta/akarja minden hozzászólásával.

Még egyszer köszi nektek, hogy nem adtam a fejem időnek előtte nagy veszteségek és bosszankodások elszenvedéséhez.
CMOTDilbert 2007. 05. 21. 00:39
Előzmény: #51  bpmcwap
Én a Webbrókert használom, mert az megy Win nélkül, az én proxymmal is. Szerintem igen korrekt progi, de ilyet én is tudok készíteni - nem rocket science. Pár alap dolog azért hiányzik belőle - ami eszembe jut: jelszóváltoztatás; teljes portfolióérték; parásabbaknak sms-es egyedi kódos beléptetés. Egyesek hiányolják, hogy stop eladási megbízás mellé nem lehet alternatív céláras megbízást megadni - de szerintem ez inkább a BÉT rendszerének a korlátja, hiszen ami csak egyszer van birtokunkban, arra nem adhatunk 2 eladási mebízást. Olyat viszont simán lehetne, hogy a vételi megbízás teljesülésekor automatikusan berakja az előre megadott eladási megbízást. (Ue. másik irányban is.)
bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 20. 20:58
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
hát ez azért igy ebben a formában sokkal kerekebb éppen ezért nem is kommentálnám!
Köszönöm!

lord!
Vedd fel velem kérlek a kapcsolatot!
Köszönöm!
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 19:39
Huh..... akkor sorjában:

1., Dátum: 2007 II-V hó közötti 3 hónap pro szolgáltatás aktív nyúzás mellett.

2., Ha visszanézel a gond alapvetően az ügyintézésel volt/van, most épp heveny módon a rendelkezésemtől eltérő banki intézkedés miatt.

3., Nem vagyok IT zseni, nem is írtam ilyet, de én még az a korosztály vagyok, aki az első számítógépét maga fejlesztette, és építette. Azonban Online adatátviteli szolgáltatást 12 éve üzemeltetünk, sok tapasztalattal a hátunk mögött. Természetesen 24 órás valós online ügyfélszolgálattal egybekötve.

4., Bróker szoftvert fejlesszenek a bróker cégek, tán ők a letéteményesei a magyar tőzsdei hozzáférések széleskörű elterjesztésének, és ők is érdekeltek benne. Gratulálok az önerős fejlesztéseidhez.

5., Konkrétan Erste: úgy ítéltem meg, hogy fejlesztéseikben, és piaci térnyerésükben is jeleskedtek, sikeres bankként a legjobb helyen fektetek be. A leirt részletek reprezentálják a menet közben felmerült problémák egy részét.

6., Együttműködés a fejlesztőkkel: természetesen vettem a fáradtságot, és felvettem a kapcsolatot velük még februárban. Akkortájt a pro verzió futtatásával gondok voltak, és firefox alatt sem lehetett az alapot sem futtatni. Kértem segítséget, mit tegyek, hogy stabilan fusson illetve mihez optimalizált a szoftver. Az együttműködési szándék egyoldalú volt, a válasszal -ígéretük ellenére -azóta is adósok. Az utóbbi időben láttam változásokat a szoftverben, de mond miért nem lehet azokat a T. ügyfelek felé kommunikálni (verzió megjelölés, változtatások listája)? Esetleg béta tesztnek alá vetni a szélesebb közönség által a kibocsátás előtt? Hol az alkalmazási segédlet (pl föbb alkalmazás a gyakorlatban) ? Ha más lenne az -ügyfélközpontú- hozzáállás, akkor még mindíg ERSTE ügyfél lennék, és drukkolnék mint TE, hogy mielőbb jobb és jobb szolgáltatás alakuljon ki mindkét fél örömére, és HASZNÁRA.

7., Markers: Sok igen színvonalas program van a világon grafikon rajzolásra. Én máshogy látom mint Te: például egy 15év előnnyel rendelkező szoftver hazai interpretációja, illesztő interface beillesztése mellett döntöttem volna , azóta világszínvonalon álló grafikon rajzolónk lehetne néhány hónapi munka befektetésével, és a duplázott ADATÁTVITELI KÖLTSÉG ELHAGYÁSA MELLETT.

Itt lesz rövidesen lényeges változás: az a cég fog döntő piaci részesedést szerezni, aki a haladók számára integrált szolgáltatásként nyújtja az amúgy is megfizetett adatátviteli szolgáltatás mellett a grafikonrajzolást elemző eszközökkel egyetemben. Itt már látok üzleti lehetőségeket.

8., Járok a "cápákra" olvasgatlak. Tagja vagyok más -nemzetközi- befektetői klubnak is. Sokra értékelem az önzetlen -független- értékeléséket, és azokat akik mindezt üzemeltetik. Hála mindezekért Neked is, hogy tudunk építőleg együttműködni? Az "X"-et a cikkek végén használjátok?

9., Más a véleményem: Nem szabad összekeverni az üzleti szolgáltatások értékelését személyes érzésekkel: amiért fizettél, azt vedd igénybe a szerint, ahogy beígérték (szerződtek), és ha romlott árút adnak a kezedbe vedd a bátorságot visszadni, és a helyesbítést kérni az elvárható legrövidebb időn belül. Online szolgáltatásnál online =MOST!

Ha (szándékosan, vagy gondatlanul) megkárosítanak mi minden esetben elkérjük az árát, de jelenleg nem ebben a fázisban vagyunk, remélem csak a kényelmes banki munkakultúra a késedelmes javító intézkedések oka.

Az - ez lesz, az lesz, és ha - kezdetű mondatoknak nincs értelme az üzleti világ szolgáltatás teljesítésének elbírálásában.

Konkrétan az ERSTE most nem teljesít, miközben a szolgáltatás árát levonta, tehát én az ügyfél TELJESÍTETTEM. És mert a tények makacs dolgok nem célszerű vitatkozni velük.

Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 19:22
Szó esett néhány online brókerről, de erről a cégről nem szóltatok. Én éveket töltöttem el náluk, és bár a határidős díjjak emelése után szeptemberben otthagytam őket, és elmentem egy nem online brókerhez, de az online rendszerük nem rossz. Grafikailag nem olyan szép mondjuk mint a PETI, de megbízható szerintem. Nem fagy különösebben és a megbízások gyorsan teljesülnek. Van short, tőkeáttét, határidő. Ki kell próbálni. Mindezt csak a rendszerükre, értem. Amúgy szerintem a magyar brokidíjjak a szabadrablás kategóriáját súrolják, ezért én már féllábbal külföldön vagyok. Eddig ugyan csak a Saxobank rendszerét a Saxotradert próbáltam(de azt már fél éve folyamatosan), de az biztos, hogy szerintem ott kezdődik egy komoly online rendszer, és egy professzionális hozzáállás, amitől a magyar brokik iszonyúan messze vannak. A rendszer normálisan működik, nem fagy, villámgyors, komlett tecnikai elemzőrendszer van benne, az ügyfélszolgálat készséges és villámgyors, a díjjak összehasonlíthatatlanul jobbak.
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 18:12
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
Tozsdeboy, Neked is igazad van.Összetett a probléma. Az ablaknál nem profi ügyíintézők- tanácsadók ülnek-, hanem aulfizetett munkavállalók.A profi szakembert meg kellene fizetni,de a menedzsment mindenhol túl éhes , sz@rból akar várat épiteni., minél többet zsebretenni, nem érdekes milyen áron.Igénytelen bóvli világban élünk.
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 18:08
Tudod mi lenne a korrekt?
Ha az EQUITAS s inditana egy olyan oldalt ami hiven követné a hzai picokat. Tartana egy olyan elmzőt aki tisztában van a hazai körülményekkel.Én most nem Babiocs ellen szólk pedigaz is megérne egy tanulmányt
De az én meglátásom szerint amelyik cég nem képes azt kinálni hogy stop piaci vétel vagy stop piaci eladás az nem méltó arra hogy brókercégnek nevezzék A többi csak maszlag.Lehet hogy magyar viszonylatban ez a legjobb de ha a nemzetközi mércéhez mérjü akkor ez egy nagy nulla
Úgy gondolom (személyesen az én véleményem)egy likvid piacot akkor lehet teljes egészében kihasználni ha a brókerünk sem támaszt ellene kifogást Az egyik kendvencem mikr a rába pár napja beszakadt a stoppok kiűtése kapcsán, megprobáltam vételi megbizást adni de az nem sikerült mert a KBC letiltotta?
Kérdem én hpgy ezt miért tette meg?
Nem az a lényeg hogy erre lehetősége volt hanem az hogy ezt megtette!!!
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 18:01
tozsdeboy
"de ahogy jeleztem nekik (email+telefon) mindig korrektül megoldották", már bocsesz ha fordul a trend akkor nincs idő telefonálgatni, hogy miért nem megy a rendszer!

"valószinüleg majd róluk is lehet hasonlókat olvasni mint az erste-s tanácasdókról"
Ezt nem hiszem, ahogy a Virágot ismerem , talán pont ezért nem nyitottak eddig a banki ügyintézők írányába, akiknek lővésük sincs az egészről.
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 17:20
bpmcwap: na ez korrekt volt.

Ahogy irtam nekem is van számlám az equitasban és az erstében is.

A PETI-t azért használom mert eddig csk ott lehetett TDT-zni és Shortolni. + valóban régóta megirt progi igy már stabil.
Az erstében nekem is voltak már problémák de ahogy jeleztem nekik (email+telefon) mindig korrektül megoldották. Viszonta ami nagy előny nekem, hogy ha kell a lóvé fogom átveztem a folószámlámra majd lemegyek a sarki automatába és felveszem.
Na nekem ez nem mindegy.

lazac:
Az equtas egy online brokercég, eddig nem volt mögöttük bank, éppen ezért nem volt értelme fiókokat sem nyitni, (szerintem nem is futotta nekik miből 0,2%-os dijjal alig keresnek valamit.)
Az Ok, hogy a KBC megvette az equitast, de gondoljatok bele, van kb 150 fiókja a KH-nak
1000 tanácsadóval, gondolod ha leraknak egy szoftvert nekik azonnal tudnák mifán terem a TDT vagy a short? vagy egyáltalán hogy tőzsde? Ugyanolyan tanácsadó ül minden bankban. Egyszerre kell nekik hitelezni, bankbetétet intézni, biztositásokat eladni plusz befektetésekre rávenni az embereket.
Igy szerintem ha hamarosan valóban lehet majd equtasos számlát niyti náluk, valószinüleg majd róluk is lehet hasonlókat olvasni mint az erste-s tanácasdókról.

bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 20. 16:39
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
probáld meg a kulcsar@kbc.hu cimet... ;)
:DDD
Oldis pajti, nem tudomm mi igaz vagy mi nem mindabból amit itt irogatsz, DE én hasonló hajmeresztő problémákat éltem átt több millió forintot bukva az ebrokerrel, melyett fényképekkel, e-mailokkal és telefonos mp3akkal tudtam bizonyitani, de van egy bazi nagy különbség, az ebroker barátom már vagy 5-8éve döcög és azota vacak, az erste meg még egy éve sincs a piacon, ez a bazi nagy shortőrület meg alig 2éve tört ki, előtte ott volt a PETIben, a kutyának nem kellett, az ebroki is még csak most vezette be, a questornál is sokáig kiváltság volt.az erste meg alig egy éves... ha te olyan marha nagy it zseni vagy akkor ulj le barátom és irj egy on-lin e rendszert, mutazsd meg hogy kell ezt csinálni, szvsz ha jól csinálod még meg is vennék tőled... Én irtam már egyet, nem egyszerü, most rajta vagyok a másodikon, hát tood marha bonyolult ha több dolgot összehakarzs hangolni, mondom, ess neki, sőt ha más nem én fizetek neked érte!amugy is kéne egy it zseni aki uyg tud programozni ahogy te irod... a másik az hogy én azért utánna jártam mielőtt leirtam a cikket a cápákra, mert a felhasználóimat szent és sérthetetlennek tartom és nem akarom bepalizni őket, ezért párrukkal beszéltem, mert én is tudtam róla, hogy mikor indult a rendszer akkor voltak vele gondok... de melyik programmal nem.... én streszteszteltem az IBMnek amcsik 2 évig irták a fopsot vaze én két hét alatt kiütöttem párad magammal... amig nem terhelsz meg egy programot addig nem tudhatod hogy muxik, amig nincs vissszajelzés a felhasználóktól addig marhára felesleges komolyabb változtatás... ott a markers!!!! hosszu évekig irta a fejlesztő a programot mig végre olyan lett hogy eladható legyen!!!!Addig ingyen hozzájuthattunk, segitettünk az irojáűnak, mondtuk hogy mit kéne, hogy kéne-nem én hanem a felhasználonk a MI... egy online rendszernél ez nem mehet igy, mert ahoz hogy használd, megterheld ahoz rá kell ugye kotni a vendorra, plusz kell bele zsé, és a felhasználók aktivitása.MIELŐTT megvédeném az erste progiját- nem erről van szó, csak arra hivom fel a figyelmed, hogy ma a legdinamikusabban fejlödő online cég az erste... hogy érzékeld... mit vennél szivesebben ha visszamehetnél az időben... 120forintért fotexet vagy 6000ért otpt....???kapisi???? ilyen lehetőségük a felhasználóknak 4-5évente egy van hogy jön egy brokicég aki uj felületet fejleszt, ahelyett hogy vered a nyálad, irj rij irj irj az ugyfélszolgálatnak, adj hangot a kivánságaidnak, elvárásaidnak, mert ha befejezik a rendszer fejlesztését akkor cseszheted, most viszont amig rajta vannak addig ugy alakitják ahogy akarod!!!Az ebrokiban 8éve nincs megbizható xetra árfolyam, ehez képest az erste 1 év alatt bevezetett 3 platformot, napontuli tőkeáttételes longot, nem sokára jön a napon belüli short, az egyedi határidő csak a felhasználóik igényein és a managment döntésén mulik, és kb ugy gondolkoznak a külföldi papirokon mint a equitas, lehet tippelni hol lesz hamarabb... mondom ismét nem az erstét akarom megvédeni csak azért nézzük meg a mérleg másik oldalát is, és noha ismerösök a sorok amiket irsz mert hasonlo problémái másnak is voltak az induláskor, azota ahogy én hallottam igen csak sokat változott a rendszerük... amugy hova mentél átt ahol mindazt megtaláltad amit itt nem-csak kiváncsiságból kérdezem.
És még egy gondolat:
én kifejezetten örülök minden nemü véleménynyilvánitásnak és tapasztalat cserének bármely brokirendszerrel, de ha más nem legalább irjunk oda egy dátumot, hogy ezt ekkor akkor tapasztaltam,pl oldis ez mikor volt???Tavaly valamikor???már hogy a gondok...
és még egy extra ráadás, mindig minden irásban!!!!Minden hibabejelentést minden brokercégnek irásban, emailban, tértivevénnyel!!!! és szépen mindent lementeni!
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 16:34
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Oldies, igy van,tudom,ezért lenne nekem is sürgős a váltás.Bár meg kell mondjam, sokat javult a netbrokerpro,azonban azt még mindig nem tudták megoldani,hogy 08.30-kor friss legyen az real time ,mert csak 40 után látni az aktuális ajánlatokat.Hogy ennek is mi az oka ? Pedig az Erste helyzeti előnyben van,illetve lenne,ha egyszerüsitené az egész platformot, nem kellene köbözgetni,hogy most akkor x időpontban mennyiért is vettem a részvényt,stb, a alap adatokat. NEM PRIMITIVE kell működni, hanem egyszerüen.Óriási különbség.
A demó is elavult, na ők sem tudak felgyorsulni.
Szerintem a fórum beirásokból sokat tudnának az online broker cégek hasznositani, de a SZÁNDÉK hiányzik és itt bukik meg minden.Marad a gagyizás a dilettantizmus.Felfoghatatlan.
Knight Tyris 2007. 05. 20. 16:20
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Oldies,

(már lejjeb kérdeztem)
Leírnád, hogy a ciklikus lekérdezést hol állítod be?
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 15:20
Lazac: egyetértek a megállapításaiddal!

A bóbiskolás ellenére (remélem felébreszti Őket egy erélyesebb vezető) klasszis különbséget látok náluk a többi piaci szereplőhöz képest. Az aktiválás náluk 10 percig tartott, az ügykezelő profi volt (+kedves) nem azzal kezdte, hogy tekergeti a nyakát "már megint milyen csodabogár akar itt valamilyen szerződést kötni?", helyett gyors, korrekt , és felkészült volt, mire kilépsz az ajtón működik a hozzáférésed. A szoftver stabil, és láthatóan olyanok készítették, akik naponta használják. A béta verziókra kiírják, hogy béta, nem használat közben derül ki, hogy bug-os.
Semmi felesleges csicsa és fakszni, de ami kell az azonnal látható, személyedre igazítható.
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 15:00
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Tisztelt ERSTE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT!

Dehogynem, mint most ismét látszik már sokadszorra -nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb kéz - javaslom vissza hallgatni a péntek 14 -14.45 közötti rögzített hangfelvételeket.....!

De kérem: online szolgáltatási szerződés esetén türelmesen napokig várni? Nem online?

Ehh.....

Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 14:34
"Amikor itt a lehetőség,hogy lépjen egy nagyot,akár elhalássza az ügyfeleket más online broki cégtől, nem ő sz@rik az egészre."

Ez a lehetőség már ÉVEK óta ott volt. Hat éves equ ügyfél vagyok, és eszembe sem jutott váltani, de(!), miért nem jutott nekik eszükbe valami reklám, bármilyen PR, már régen ők lennének a netes tőzsdei királyok! Ha az elérhető instrumentumokat is bővítenék már röhögve uralnák a piacot. Lehet KBC is sokkal többet adott volna értük.
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 14:25
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
Tozsdespeki, látod nem értem az equitas töketlenkedését.Amikor itt a lehetőség,hogy lépjen egy nagyot,akár elhalássza az ügyfeleket más online broki cégtől, nem ő sz@rik az egészre.Az új tulaj helyébe jól gatyába ráznám ezt a bóbiskoló csapatot..Nagyrészét kirugnám és olyan embereket ültetnék be,akik AKARNAK is dolgozni.
Hogy dolgoznak? Mire fent van a napi előrejelzés,rég beindult a kereskedés.
Milyen a fundamentális elemzésük? Egy éves!! Már kértem,hogy frissitsék,vagy töröljék,de semmi.
Egyetlen kérdésemre sem válaszoltak a fórumban.A KBC-nek kelle irni,de nem találok
magyar e-mail cimet.
Az internetes világban is sok a kókler,azt hiszi mert legyártatott egy web felületet ,ülhet karbatett kézzel.Minőséget a mai világban ne keress.
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 13:58
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Tisztelt Oldies!

Ahogy Ön is írta tanácsadónk megszűntette számláját, belépése ezért nem sikerül!

Ügyfélszolgálatunkhoz, vagy azon belül az illetékesek felé nem érkezett meg utóbbi panasza és visszahívási igénye!

Az eset kivizsgálásáig türelmét kérjük!

Kérnénk továbbá, hogy panaszaikal minden esetben forduljanak közvetlenül Ügyfélszolgálatunk felé telefonon vagy e-mailben.

Köszönettel,

Erste Befektetési Zrt. - NetBroker Ügyfélszolgálat

Tel.: 2355-169
Fax: 2355-190
netbroker@erstebroker.hu

Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 11:35
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
És még egy adat: a rendszer "éles" használatában 3 hónapi aktív day/swing kereskedés eredményeként alakult ki a búcsúhoz vezető állapot.
Törölt felhasználó 2007. 05. 20. 11:00
Előzmény: #41  Tibrincs
Természetesen a megrendelt "éles" pro (lehet hogy nem derült ki világosan ) szolgáltatással dolgoztam, számítástechnikával 20 éve foglalkozom cégemben a versenyszférában, ami a rendszer futtatásához -nagyvonalúan- szükséges vasban-szoft-ban aláraktam.
Nem gondolom úgy, hogy egy szolgáltatás előre kifizetett használójaként el kell fogadnom az akár hibás teljesítés kategóriájába tartozó megoldásokat.
Jelenleg is érvényes előre fizetett a Pro online szerződésem, most sem tudok belépni, (10:52-kor) és az érvényes user, login és password bevitele után egy teljesen üres oldalt kapok az ERSTE-től , se SMS, se szöveg (ilyenkor szokásos a világban tájékoztatni a T. ügyfelet, hogy pl: nem érvényes a jelszava, vagy próbálja újra, és végül kit hívhat fel azonnal, ha 24 órás a szolgáltatás).

Valahol valaki szerződést szeg, és a hiba kijavítására napokig nincs lehetősége a T. banknak. Munkaidőben jelezve a gondot, természetesen megígérték, hogy telefonon MAJD hívnak..... ma ez már 3 napja volt.....Szerencsére a sorozatosan elkövetett hibák intő jeleként 1 hete áthelyeztem más szolgáltatóhoz a tőke+instrumentum állományomat. Az itt leírtak a saját valós, megtörtént események után kialakult véleményemet tükrözik, nem megkövetelt senkinek sem annak bárminemű figyelembe vétele, vagy döntéseihez történő felhasználása.

Ezekért a véleményekért indult ez a topik nemde?
Tibrincs 2007. 05. 20. 08:58
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Oldies:

Mielőtt valamit leirsz azért ellenőrizd már le légyszi, hogy tényleg ugy van e.. Vagy kérdezz rá olyanoknál a rendszer használatára akik már régebb óta használják, hogy mi hogyan működik.

Ahhoz hogy a Prot használd egyszer kell megrendelned az alapban a real-time-ot, onnantól kezdve kezdve elég ha csak a pro-ba lépsz be. (legalább is én igy teszem)

Megbízásokat bármely renszerben adod be tudod őket módosítani! Nem kell oda-vissza lépegetni. (Egyszer nkem is kiirt valami hasonlot amit mondasz, de az egy bug volt, másnapra javították )

Az árakkal kapcsolatban semmi hasonlót nem vettem észre mint amit Te irsz. Nekem van PETI-m is, egyszerre megy egymás meleltt a kettő, Valamikor az egyik gyorsabb fél másodpercel van amikor a másik.

Topik gazda

hali
hali
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek