Azért mert megismertem.....és mint említettem: ebből szinte nincs kiszállás.
Életem legszebb napja lesz, ha egyszer kiszállok. Addig viszont még dolgom van itt... :-)
"[...] bárcsak soha ne ismertem volna meg ezt a szót, hogy tőzsde [...]"
Hehe, akkor miért vagy itt?
Ejnye, vadász, vadász?
Törölt felhasználó2013. 03. 08. 15:50
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 03. 08. 15:46
Sziasztok!Ez az első hsz-em,most telt le az egy hónap.....sajnos telkoban ülök már néhány hónapja. Javaslom, ha valaki nyerni akar, az ellenem fogadjon. Ritka nagy érzékem van ahhoz, hogy mindig a legrosszabba nyúljak bele. Ugyanis ha bármit veszek, akkor biztosan zuhanni fog és hónapokig ülhetek benne. Ja.....bárcsak soha ne ismertem volna meg ezt a szót, hogy tőzsde......a nagyok csak állandóan megszívatják az ilyen "kisbüfiket", mint pl.én. Szerintem ez már soha nem megy fel 450-ig...már az oszti is mindegy. Utána lecsorog kb. 300-ra.Tudtok valamit arról, az EU Bíróság mikor tárgyalja a francia és spanyol telefon adót? Előre is köszönöm.
de ne csak tkomon keresztül nézzük a világot.
A Dovi 14400 felett, S&P 1550 , DAX 8000 felett, a BUX örül, hogy átkecmergett a 19K-n, ez önmagáért beszél. Azért csak bóvliban vagyunk sorolva.
A nagyobb vevő azért csak nem kis büfi szinten gondolkodik és, ha lát benne fantáziát, nem szaros pár forinton fog szórakozni, hogy még egy-két HUF-val, hogy tudna lentébb vásárolni.
Sziasztok!
Hétfőtől szerintem lesz befhitel.A következő napokban már szerintem engedik felfelé.Nincs sok egyforma darab a mai napba.Kezd elfogyni?Remélem.Jó hétvégét mindenkinek!Ja és szerintem a záró minimum 410,de még a 412 sincs kizárva.
OTP kivételével nincs vételi oldal egyik papírban sem. Gondolom, hogy még kivár a nagyobb vevő az Mtelekommal, hogy a kicsik parázása miatt kicsit lejjebb menjen az árfolyam, mert ő is akar rajta keresni. Beindul egy nagyobb vevő, akkor jönnek majd a többiek is nagyok kicsik egyaránt. Bízom benne, hogy jóval magasabbra kerül szelvényvágásig.
Mtelekom