Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bizony, a nagyok erre várhatnak! Addig megtarthatják 36k-nál, de ezt követően valamerre nagyon ki fog mozdulni....Szerintem jól gondolod! Nagyon kell bíznunk abban, hogy megkapja az ágazat azt a többletet!
Az a rendszer hibája, hogy 1-személy 3-szavazatot tud adni. Többet nem nyomkodom. 36K-nak meg kell fogni, innen kitéphetik.Nem erre a mai kormányülésre várnak ami lesz a gyógyszerkaszáról?
Arra leszek kíváncsi hogy mennyi stop loss lehet 36000 környékén. Az adhat egy baromi nagy lökést sajnos. Újabb beszálló 35500-nál? Persze üthetik még lejjebb ezek után.
Iszonyat idegísítő, és annyiszor ez van....Bezzeg, ha eladjuk, akkor azonnal tovább megy az árfolyam...Már annyit agyaltam ezen, és - mint most te - én sem jól döntöttem...
Csak az zavar, hogy pénteken én is vettem s hétfőn eladhattam volna kb 1100-s nyerőben. Most meg közelít oda ahonnan indult. Nincsenek csodák? Mindenki fel-t várt, volt is, de elmúlt a varázs már.
Valóban lehet ez is, hiszen jelentős darabszámmal már jó kis nyerőt realizálhatnak. Mi több lehet, hogy a kedvüket is elveszítették annyira be volt harangozva az "up". Azt figyelem, hogy pillanatok alatt - többször - ugrik 300 és 200 között, szóval rángatják rendesen...
Örülnék, ha menne,nem jó a szerverük.1-tetszik véleményt nyomtam neked, erre -1 lett. Ki akartam javítani, tetszik re nyomtam. Így kaptál-3 at. Bocsi, véletlen volt, korrigálni sem tudtam.
Vagy most azok adják akik 35500 környékén vettek. Azért volt jópár a 39 milliárdnál. S mivel ennyit azért nem lehet berakni eladásra, mert akkor lenne 34 ezer is pillanatok alatt, így mindig várnak egy kicsit míg összegyűlik valamennyi vevő. S a vevő csak a Richter veszi, meg páran akik azt gondolják hogy innen fordul. Persze lehet, de kicsit rá az esély jelen állás szerint.
Én is +0-ba vagyok, arra játszanak, hogy többen úgy döntsenek mint te, - közben a stopokat ki is ütik - leverve az árakat olcsón bevásároljanak....Addig mehet, amíg nem ugrik meg az árfolyam, utána csak úgy ugrálnak majd be....
Na, akkor nincsennek még itt az intézményi vevők...., pedig tuti figyelik mikor kezdjék a vásárlasaikat! Szvsz megrántanák úgy 36800-ig lenne itt vételi erő!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.