Nem, sokkal egyszerűbb. Ott kell hagyni őket - én most zárnám le az utolsó pozim és utalnám vissza a pénzt (persze csak szerdán, hisz még az azonnalira is képtelenek) ha beengedne :D. Részvétem annak aki még marad, én nagyjából 13 hónapig bírtam. Pénzlehúzó, szolgáltatást nyújtani viszont lusta banda.
Be kellene jelenteni az erstét a fogyasztóvédelmi felügyeletnél, elképesztő, hogy képesek ezért a be nem léphetőségért naponta pénzt szedni, nettó átverés az egész!
Remélhetőleg monitoroznak, és csak feltűnik nekik, hogy senki sincs benn, és van egy halom login failed De ha az nem, akkor bízhatsz benne, hogy legalább a fórumot olvassák.
1. Nem enged belépni a régi pPIN kóddal. Új jelszót kellett kérnem. 2. Alig látszanak az ajánlatok, halvány a szín. 3. Mivel megnyitottam, ezért a régi módon újra be kell lépni. És megint nem enged be!!!! Újra jelszó kérés...
Igen, így valahogy van, csak ezt ugye jelezhetnék valamiképpen ... Én is 10x hívtam őket is meg a portfóliót is mikor náluk volt a számla ... de senki nem tudott válaszolni helyesen. Most pedig azzal szórakoztat hogy ha van USD a számlán akkor azt akarja váltani EUR-re, de abból nincs elég ... így vissza kell vezessem a főszámlára az USD-t hogy utána a HUF-ból tudjak váltani ... :-) Ha ez TBSZ-n van akkor gondolom csöcs... az nekem most nincs.
440-től adta 430ig.Ha kicsi a gap,akkor benne van a pakliban,hogy nem tudja eladni mert nincs annyi vevő a megadott ársávban. Főleg illikvid rèszvényeknél áll fenn ez a veszèly.
Aha, ertem nagyon koszonom. Akkor egy biztos, hogy a limit ar alatt nem adja el. No majd odafigyelek a ket ar beallitasanal, mert ugy erzem lassan lassan sokat kell majd hasznalni. A fak nem nonek az egig-jeligere.:))
Aktiválási ár az, amin aktív lesz az ajánlatod....melyben az az egyetlen kikötésed, hogy minimum 430 Ft akarsz kapni érte .. Ennyi. Azaz szó nincs arról, hogy kötés kell legyen 430-on.... Minimum 430 vagy felette adja el, ez a megbízás tehát, ami így teljesült....
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!