hasonlóan gondolom én is.
valaki említette,hogy a holdingból kiszervezték az értéket és így mi lesz az árfolyammal. eddig az értékekkel együtt zuhant,nem is kicsit.
lehet ezt úgyis nézni a zuhanás mértékével,hogy az eddigi területek voltak nagyon rosszak.
a tőzsdének hatalmas hátránya,hogy mindent ki lehet forgatni pozitív és negatív irányba.
hasonlóan gondolom én is.
valaki említette,hogy a holdingból kiszervezték az értéket és így mi lesz az árfolyammal. eddig az értékekkel együtt zuhant,nem is kicsit.
lehet ezt úgyis nézni a zuhanás mértékével,hogy az eddigi területek voltak nagyon rosszak.
a tőzsdének hatalmas hátránya,hogy mindent ki lehet forgatni pozitív és negatív irányba.
Az a baj, hogy nem látszik mit csinálnak, mert sunnyognak.
Itt van pl. a legutolsó hír. Semmit nem lehet róla tudni, így nyilván mindenki azt hiszi (a múltat tekintve tegyük hozzá jogosan), hogy megint a pénz kilopása a cél.
És ezt legálisan lehet csinálni ma mo-on. Na ez a baj, nem az,hogy csinálják. Mert ha az első ilyen után kapnak 10 évet, akkor többet nem csinálják.
Én azért remélem, hogy ha más nem az élet elveszi tőlük rövid időn belül azt, amit tőlünk elvettek. Nem is feltétlenül pénzben...
Haat, jelenleg minden sz*r, értéktelen eszközt kivesznek a phylibol, igy nem biztos, hogy ez rossz lesz a cégárfolyamára nézve! Vagy ti miért gondoljátok ezt? halott , nulla értékű követelések helyett pénzt, méghozzá nem is kevés pénzt kapnak a KEG kisrészényes vásárlóktól, ezért nekem nem az esés lenne az egyértelmű, bár gondolom azt a pénzt is majd kilopják valahogy, így végülis tök mindegy, hogy 2 milliárd, v. csak 2 millió kpvel rendelkezik a cég... :((
Erősödő Phylaxia