A lényeg az utolsó mondat "manipulációk és az akadályozás nem fér hozzá egy partnersèghez Simán el tudom képzelni hogy mégiscsak alkalmas az Adria a teljes mol igény kielègítèsère ,sajnos jobban hiszek nekik mint ezeknek a köztörvènyes bűnözőknek Egyre nagyobb szarban a kormány ès a mol is vele együtt.
Olyan szcenario nem valoszinu, hogy egy kis piaci bizomytalansag es dezinformacio hatasara most “ ar alatt “ lehet csipegetni? Csak az jutott eszembe, hogy ha valaki tudja h valoban mi a helyzet az Adriaval ES kozben pedig nyomja h “nem lehet levalni az orosz olajrol” akkor annak most olcson jol jon a papir…
A nagy korrekcióra azért ne igyatok mérget. Az hogy hideg az RSI nem jelenti azt, hogy a papír hirtelen jó lesz. Simán ki tud hülni egy lassú, satnya emelkedéssel és onnan tovább törés lefelé. Az ukránok meg akkor robbantják fel a barátságot, amikor Trump megadja a jelet. Na akkor ez nem 1800 lesz, hanem pánik!
BB van itt kérem naposon, BB hetesen. (Balinak). HS, Bull trap volt persze..
Pár megoldás: Béke (egyelőre reménytelen) Olaj: orosz 50%, adria 50% (időhúzás) Rövidtávú megoldás csak a második, valamint az, hogy a Viktátor kikunyizza Trump haverjától a mentességet, (kettősmérece) pofántalság .De hát ezektől....
Hogyha Viktor nem engedelmeskedik Trumpnak, márpedig nem fog, akkor az Ukránokkal végezteti el a piszkos munkát.Ha nem jön fizikálisan olaj a vezetéken, akkor majd MI magyarok sem fizetünk az oroszoknak érte.Viktor pedig felemeli a kezét és azt mondja majd a Gazdájának telefonba, hogy : - Figyelj Putyin! ...Én elmentem a falig a feneked mély bélrendszerében, hogy vedjelek, de ez van. Mi benzint tankolók szívjuk majd ezt meg, meg a jelenlegi MOL részvényesek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.