Csák Zoltán, a Quaestor üzletkötője visszaesést, korrekciót vár a mai naptól, amelyet első sorban a gyenge nemzetközi részvénypiaci hangulat indokolhat. A visszaesés mérsékelt lehet, köszönhetően a magyar piac relatív jó pozíciójának. A forgalom 5 milliárd forint körül alakulhat.
A blue chipek közül a Matáv 1,000 forint alá eshet, miközben folytatódhat a Mol gyengülése. Az olajipari papír tegnap a kereskedés második felében már nem mutatott erőt, esetében markánsabb visszaesés is elképzelhető.
Az OTP esetében 2,500 Ft alá nem eshet a papír, sőt a bankpapír akár még erősödhet is. A Richter stagnálhat.
A kisebb papírok közül a TVK tegnapi erősödése a kivezetési pletykák újra napirendre kerülésének volt betudható, ezek múlásával a vegyipari részvény visszatérhet a 3,000 forintos szintre.
A Matáv New Yorkban 1,000 forinton zárt.
Európában az irányadó indexek jelentős, 1-1.3%-os visszaesést mutatnak.
szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy minden bróker csak a piacnak egy kis szeletét látja, de még így is nagyobbat, mint egy "sima" befektető. Persze hogy nem ő mozgatja a piacot, és természetesen nem tud objektíven nyilatkozni. Másrész t sokkal nagyobb mellényúlások is szoktak lenni...
nem bántásból mentem, egyszerűen nehéz objektívnek maradni, ha ott ülhetsz a lecsó mellett (nehéz azt mondani, hogy nem kérsz enni, ha éhes is vagy, ugye?!)
én nem bántanám a brókereket, mivel nem könnyű eltalálni a napi irányt. Itt csak megérzésekről beszélhetünk, ha valaki biztosan tudná, akkor már nem itt ülne. A MOL esetében egyébként honnan tudta volna, hogy pl kereskedés alatt lesz egy pletyka?
általában a nyilatkozások nem teljesen objektívek, inkább azt mutatják, hogy az adott üzletkötő, merre fogja tradelni, ne adj ...., már meg is tette és pozicióból nyilatkozik... láttu nk már ilyet eleget, nemcsak kis hazánkban...
Szerintem nem volt rossz amit mondott, hiszen a MOL-on kívül minden tipp bejött. A MOL-ra pedig április óta senkinek nem jön be a tippje, annyira kiszámíthatatlan.
Csák Zoltán helyébe nem követném azt a 2-éves folyamatos negatív hozzáálást amelyet bróker körökben lehetet folyton hallani ,hogy nem megy semmi,minden stagnál amikor csúcsokat dönt nagyon sok árfolyam hol itt a pozitív hangulat. Faludi György
1,000 alá eshet a Matáv, Mol gyengülés várható
Ugrás a cikkhezA blue chipek közül a Matáv 1,000 forint alá eshet, miközben folytatódhat a Mol gyengülése. Az olajipari papír tegnap a kereskedés második felében már nem mutatott erőt, esetében markánsabb visszaesés is elképzelhető.
Az OTP esetében 2,500 Ft alá nem eshet a papír, sőt a bankpapír akár még erősödhet is. A Richter stagnálhat.
A kisebb papírok közül a TVK tegnapi erősödése a kivezetési pletykák újra napirendre kerülésének volt betudható, ezek múlásával a vegyipari részvény visszatérhet a 3,000 forintos szintre.
A Matáv New Yorkban 1,000 forinton zárt.
Európában az irányadó indexek jelentős, 1-1.3%-os visszaesést mutatnak.