Ez tuti volt Feri. Nagyon jót derültem.
Azokat a papírokat meg jól tetted, hogy eladtad, és a jövőben tényleg kerüld az ilyen vackokat. Nagyobb pénzt úgyis csak sok munkával, ráfordított energiával fogsz tudni keresni hosszú távon. A tapasztalat megszerzéséhez pedig sok idő kell! És senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit csinálsz. Csak magadnak tartozol felelősséggel. :o)
Törölt felhasználó2006. 09. 12. 22:10
Egy napon a feleség nem jött haza. A férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak között a barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták hogy ott aludt, ketten hogy még ott van.
Törölt felhasználó2006. 09. 05. 10:55
Üdv!
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan tudok közvetlenül felhasználónak üzenetet küldeni?
Húúú megnéztem én is, és a földim, a Tóth lányok elbújhatnak... Szuper jó, imádom a zenét és a hangokat. libabőrős lettem. télleg jó a csaj. Én megvárom és feleségül veszem. ha ilyen hangon hisztizik velem, talán még mérges sem leszek....
Ezek szépen banánra léptek. Ne mis csodálkoznék ha megrántanának felfele a végén.
Törölt felhasználó2006. 08. 08. 14:29
Szóval az oké, hogy a pontozást nem értitek, de teljesen publikus és nyugodtan el lehet olvasni, mielőtt kikeltek magatokból...
Aki a verseny 90%-át teljesítette, az pontozható a beérkezési sorrendnek megfelelően - tehát hiába futott be más 4 kör hátránnyal, attól még annak fog járni a pont, aki a győztes leintésének pillanatában nagyobb versenytávot teljesített (ezért kaphatott annó Indianapolisban is Bumi pontot). Nincs itt bunda, elég pontosan le van írva minden (még a pódiumra felmenetel és a mérlegelés is, nemhogy a pontszerzés).
Ahogy elnézem elég gyengék vagyunk ma minden téren. Semmi meghatározó mozgás. talán Zionnak van igaza hogy autót szerel.
Nem is értem mit kell ekkorát rinyálni eggy Fed miatt. Eddig is mentünk, csak pár pillanatnyi parát okozott, aztán elmúlt.
Nem birom sem a Schumit sem az Alonsot, de ez tenyleg okorseg, hogy nem marad vki a versenyben megis pontot kap. Ha leintik, akkor kapjon, de igy sztem F@sag!!!
Kicsit obszcén, de olyan mintha behúzhatnék egy strigulát egy olyan csaj miatt, akit majdnem sikerült megba*ni, csak hasmenés miatt a McDonaldsban töltöttem a délutánt, és nem értem oda a randira.
Doki!
Dehát ez egy faszság!!
Miért kell pontot juttatni olyanoknak akik kiesnek? Ez egy vicc!
Kapjon pontot az, aki beér a célba.
Ez az egész f1 sumákról meg a ferrariról szól, arról, hogy sumáknak mindenképp meg kell nyerni a forma-1-et, hogy még 100 évig itt egye a fene.
Vagy kötelező kiosztani mindenképp a pontot érő helyeket?
Mivel az első 8 helyezett kap pontot, tehát ha mondjuk csak öten fejezik be a versenyt, akkor 3 pontot érő helyet a kiesettek között osztanak ki, aki a kiesés pillanatáig a legtovább jutott?
én nem értek hozzá de volt aki tovább bírta vagy vitte mint ő?
Mert ha igen, akkor én sem értem, ha meg nem, akkor ő bírta legtovább és biztos kell egy nyolcadik is a pont miatt. lehet hogy azt mindenképpen ki kell osztani. Így lehetséges ez?
Srácok!
Ne haragudjatok, de nem értelek benneteket. Világos, hogy ő kapja akkor a pontot azután ha 9. ként bemegy a célba, rávágják a rajtzászlót, aztán Kubica diszkva után 8.-ként megkapja az 1 pontot. DE KIÁLLT A VERSENYBŐL, A VERSENY LEZÁRÁSA ELŐTT PÁR KÖRREL, BEÁLLT A BOXBA.
Gentle !ez a magyarázat:
"A nagydíjat nyolcan fejezték be, Schumacher jutott a legtovább a kiesettek közül, így Kubica kizárása után ő került a pontot érő helyre, három kör hátránnyal. "
Gentle én sumit azóta utálom,de szívemből,mikor Senna meghalt és ő folytatta a versenyt,pedig a fél mezőny kiállt kegyeletből,na akkor leszerepelt egy életre!
Srácok, megmondanátok nekem, hogy létezik az, hogy sumák Sumák kiesett a versenyből, mert a gumijai felmondták a szolgálatot, beállt véglegesen a boxba, mégis ő kapta a pontot Kubica diszkvalifikálása után? Ez egy agyrém esküszöm. Tud valaki erre egy érthető magyarázatot?
-=OFF TOPIC=-
Ha offolni akarsz, vagy dumálni bármiről, akkor ide kell jönnöd.
itt korlátok nélkül beszélhetsz mindenféle részvényről kajáról receptről anyósod lábáról amiről csak akarsz
ui.: A topicot SZÉTOFFOLNI TILOS!