Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 08:40

-=OFF TOPIC=-  

Ez topic nem jött volna létre, ha nem szúrnának le mindig az offolásért.

Ha offolni akarsz, vagy dumálni bármiről, akkor ide kell jönnöd.

itt korlátok nélkül beszélhetsz mindenféle részvényről kajáról receptről anyósod lábáról amiről csak akarsz

ui.: A topicot SZÉTOFFOLNI TILOS!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 07. 09:48
Előzmény: #119  Törölt felhasználó
Te jó Isten... micsoda matek megy itt reggel óta...

pénzt is kerestek közben, vagy a Mónika és Balázs shóóók babérjaira pályáztok simán??? :))

"Ma beszólok Firenzének!"
"Ma beszólok Lindának!"
"Ma beszólok mindenkinek b...ssza meg!"

:))
Törölt felhasználó 2006. 08. 07. 09:35
Előzmény: #118  Törölt felhasználó
Firenze,
ennyivel nem úszod meg!
tessék nyilatkozni,mi a feltűnési viszketegség bennem ! tudni akarom!
de tudom,h nem vagyok egyszerű eset,minden nap figyelmeztetnek rá,a párom szerint csak ő tud elviselni,persze tudom,h ez zsarolás,belehalna ha otthagynám :)
de sztem mi lehetnénk a legjobb barátnők,jól indult a dolog :)))
Törölt felhasználó 2006. 08. 07. 09:29
Előzmény: #116  Törölt felhasználó
Linda!

Nahát akkor szent a béke kettőnk között, ezt a napot is megértük, tudod-é, hogy nem vagy egyszerű eset? :-)

A békát most nyeljük le mindketten (biztos volt szerencséd hozzá a franciáknál, és egyébként nem is olyan rossz, mármint a rántott békacomb, a csigát sokkal jobban utáltam... :-) ), aztán ki tudja, 1x lehet őszintén elbeszélgetünk majd egy(-két) ital mellett.

Minden jót! :-)
Törölt felhasználó 2006. 08. 07. 08:08
Előzmény: #116  Törölt felhasználó
Jóreggelt a Hölgyeknek és az Uraknak!

Újabb csodálatos hétre ébredt kicsiny országunk kicsiny tőzsdéje.

Ki mit vár, ki mit álmodott az éjjel?
Törölt felhasználó 2006. 08. 07. 07:15
Előzmény: #107  Törölt felhasználó
Szia Firenze!
persze,h szent a béke,részemről is !
az az igazság,h tegnap este ezzel a szándékkal ültem a géphez,de megláttam Tio Pepe" kedves",letoló,kioktató írását nekem címezve ,és elöntött a méreg ,már elegem van egy életre ebből az úgyisrádkényszerítemazakaratom stílusból ,gondoltam nem szerzem meg neki azt az örömöt,h azt higgye,ő érte el a kibékülést.
De őszintén meglepett,és elkeserített a véleménye ,se köpni,se nyelni nem tudtam.
Aztán meg még letolt az oti topicban,h nem tartok neki kiselőadást az oti korrekciójáról!
Bizony Isten megáll az eszem,hogy jön egy idegen,52 éves ember ahhoz,h jogot formáljon rá,h így beszéljen velem ? Micsoda emberek vannak !
De tőled azt kérdezném meg,mert már komolyan elgondolkoztam azon,h már ketten vágtátok a szemembe,h feltűnési viszketegségem van,akkor lehet,h van benne vmi ? vmi baj lehet az értékítéletemmel ,de az ő véleményére nem vagyok kíváncsi,csak a tiédre,mégiscsak te hánytad először szememre.Szóval mire értetted ? de légyszi a maga nyers valóságában mondd meg,nem fogok megsértődni ,és akkor elhiszem,h kibékültünk.
Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 18:55
Előzmény: #114  Törölt felhasználó
Lol...>:)))
Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 18:48
Előzmény: #113  Törölt felhasználó
Na, ezt nevezem én hisztériának..

A te részedről is sok szép hasonló dolgot be lehetne vágni, plussz az apró kis szúrkálódások, nem is kell messzebb mennünk, mint pár korábbi beírással lejjebb, de ennyit nem érsz, tényleg túlzásba esel már.

Linda, kövesd Firenze példáját, viselkedj felnőtt emberként, az embernek tudnia kell mikor kell abbahagyni!

Itt pedig ne gyere a hányatott életeddel, nem is értem, egyáltalán hogy jön ez ide??? Talán én vagy Firenze tehet róla???

Fogadd el a békejobbot, viselkedj érett nőként, ez már tényleg nevetséges.

Részemről a téma lezárva.

Tio Papa
Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 18:38
Előzmény: #112  Törölt felhasználó
És nagyon kérlek,h sorold fel szó szerint az én általam kimondott szemeteket,amiket Firenzére mondtam,ennyivel tartozol,ha már olyan jól szórakoztál rajtunk
Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 18:33
Előzmény: #111  Törölt felhasználó
Tio pepe !
07.05. fotex topic idézetek Firenzétől,amiket nekem mondott időrendben :
"több vagy,mint nevetséges"
"ha vmi színvonaltalan,akkor az te vagy"
"akkor végre nemcsak a feltűnési viszketegségedről fog szólni a topic"
"mi a színvonaltalan?Az,ami a gyenge beszólásaidat követi,hogy tövig benyalsz mindenkinek"
"nagyon gáz vagy"
ez esetben őszinte részvétem.nem is nézek ki többet belőled "

szívesen várom a tőlem vett válaszokat,ill.az én sértéseimet Firenze felé .

Ami Katalint ill,Gabcsit illeti,nem érzem magam hibásnak,ill. vezekeltem érte már.

Holnap indítom saját topicomat,és mindenki eldőntheti,h egy hisztis,feltűnési viszketegségben szenvedő nő véleményére kíváncsi-e.

Még annyit,h az első 18 évemben nagyon sokat kellett nyelnem,nem kívánom senkinek,az ellenségeimnek se ( ha van).
Ezért nehezen tudok megbocsátani,és nem tűröm senkitől,h így beszéljen velem,ahogy Firenze akkor.
Ezért érzem úgy,h bocsánatkéréssel tartozik.
Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 17:53
Előzmény: #108  Törölt felhasználó
Már pár hete olvasgatom a portfólió fórum témáit, de ilyen jót már régen szórakoztam.

Elolvastam a csajszik egymásnak szánt leveleit és nem értem, mire fel várod kedves Linda bárki bocsánatkérését is?
Firenzének sokkal több oka lenne a felháborodásra, amennyi szemetet összekapargáltál már rá.

Mélységesen egyetértek Apacuka gondolatával is veled kapcsolatban.

Ráadásul nem ez az első eset, hogy neki esel egy másik nőnek -gondolok itt Katalinra, ...-, itt lenne az ideje, hogy rendet rakj a saját portádon.

Még egy fontos dolog -aztán nem is csépelném tovább a szót, mert az egész nem ér ennél többet - a TISZTELET, úgy tudom ezt már megkaptad mástól is...

Nem a semmiből beszélek, 52 évvel a hátam mögött összegyűlt már némi-nemű tapasztalat a nők terén és amit Linda csinál, az csupán egyszerű hisztéria, feltűnési viszketegség és féltékenység.

Linda: Szép dolog viszont az, hogy az összegyűlt tapasztalataiddal próbálod segíteni a kezdőket, biztos jól jön nekik, fogadj meg egy atyai jó tanácsot, erre koncentrálj inkább!

Doki: Nagyon jó ötlet egyébként a topikod, és mint olyan ez a kisebb vita is belefér szerintem. Nagy tisztelője voltam és vagyok még a mai napig is a női nemnek (és le a kalappal előtted, hogy nem hagytad magad sarokba szorítani), de a hülyeségnek és a hisztériának nem, ezért úgy éreztem, itt az ideje, hogy elmondjam a véleményemet.

További sok sikert a topikhoz! :-)

Tio Papátok
Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 12:08
Előzmény: #109  Törölt felhasználó
Ja, ha esetleg valakiben van egy jótékonysági hajlam, és esetleg vallja azt ,hogy ami jót tesz visszakapja az élettől, akkor nézzetek be a rába és a láma topicba.

Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 12:06
Előzmény: #108  Törölt felhasználó
Szia lindus :)

Törölt felhasználó 2006. 08. 06. 11:52
Előzmény: #107  Törölt felhasználó
részemről is Firenze,de ennyivel nem tudom elintézni,csak akkor,ha előtte bocsánatot kérsz a sértő szavaidért ,én nem sértettelek meg,úgy érzem,de te bőven engem.
Törölt felhasználó 2006. 08. 05. 22:48
Előzmény: #103  Törölt felhasználó
Egyetértek Anyos-sal, részemről szent a béke.
Törölt felhasználó 2006. 08. 05. 17:54
No akkor ki jön ki nem a találkozóra? Mikor is lesz? Legalább ott kitárgyaljuk az ilyen kanócokat meg gyertyákat!:)
Törölt felhasználó 2006. 08. 05. 17:09
Előzmény: #104  Törölt felhasználó
de legalább már nem kell pókerpartnert keresned :)
Törölt felhasználó 2006. 08. 05. 17:04
Előzmény: #102  Törölt felhasználó
Doki,
én se azt a választ szerettem volna hallani tőled. és a sarkamra állok.
sajnálom.
Törölt felhasználó 2006. 08. 05. 16:33
Előzmény: #100  Törölt felhasználó
Oké Linda semmi gond. Én nem vagyok egy sértődös tipus. Nem nagyon akarok beleszólni a dolgokba de azzal viszont én is egyetértek, hogy szeressük egymást gyerekek ! Nem vagyunk az óvodában - márcsak ha az életkorunkat nézzük :))

Jó hétvégét és bulizzatok sokat !
Törölt felhasználó 2006. 08. 05. 07:02
Előzmény: #101  Törölt felhasználó
Na itt is vagyok.
Nem eddig tartott a pezsgőzés, okés..
Linda,
Nem szeretném hogy elmenj. Állj a sarkadra, hisz tőzsdés vagy, és ne hagyd magad.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 23:03
Előzmény: #98  Törölt felhasználó
Firenze: Linda egy okos és jópofa csaj, aki sokaknak segít a beírásaival itt a neten. Ha érzékenyebbnek érzed másoknál, azt is lehetne tolerálni, sőt, tiszteletben is lehetne tartani; nem vagyunk egyformák.

Linda, ha nyitsz saját topikot, annak is hűséges olvasója leszek:)

Topik gazda

dokitomi
5 5 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek