A tegnapi napról teljesen lemaradtam, azt hittem sehol nincs kereskedés. :) Most olvastam vissza a kommenteket, az utolsó három kommented elég is volt. Kemény életed lehet, te észreveszed, hogy süt kint a nap, nyílnak a virágok és érik a cseresznye, eper stb? Igen, vannak pozitív dolgok is a világban!!!! A mai kereskedésről is lemaradok, sok sikert mindenkinek!! Irány Hajdúszoboszló pancsi a gyerekekkel. :)
Mivel a olajar a tegnapi szinten allt meg nagyjabol , kicsit visszajott …. Ezert 42 folotti nyitota nem szamitok … vagy ki tudja ? 41 folotti nyitora gondolok es elmehetnenk 42 fole napkozben . Lehet hogy bizonytalan a piac az olajjal kapcsolatban de minket inkabb buntettek az itobbi idoben mig isa jol ment… raadasul jott minosites is ami jo lett. Szoval dupla pozitiv hatas van penteken meg 106 volt az olaj most 95 szoval meglepodnek ha nem fogunk nagyon zoldulni.
After Trump’s comments, where could Iran dispose of its enriched uranium?Trump took to social media earlier to say that the US may now accept Iran sending its enriched uranium to “another acceptable location” outside the US to be destroyed. Ujabb engedmeny …. Eddig csak az usa jatszott
Commerzbank-ot se hagyjuk ki. +2,87% Szépen fognak holnap nyitni az árjegyzők. Reméljük Oti is csatlakozik hozzájuk. Ránk férne egy szép GigaUp. Fordulhatna már ez a lecsorgás.
Várod az egy dolog . A nèpszerűsége meg béka segge alatt az egy másik dolog . Közeledik a november a hó ember .. Az idő nem a 🤡-nak dolgozik . Az olaj szektor utolsó tánca zajlik … a világ most már felismerte minél előbb el kell engedni ezt a petrodláros szart. Ennél nagyobb motiváció már nem kell a diverzifikációra / alternatívákra. Mind útvonal mind technológiai szempontból ..
én amúgy azt várom,h Trump támadást indít, longban érdekelt, még. tehát játsza az agyát, aztán jön az átfordulás. Pici Trump Jr, toljad a shortot beszólással kezdetét veszi az Iráni hadművelet.
amúgy mit áraznak? DAX? DAX azt árazza,h telibe van shortolva. https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ minden tf -50, vagyis amíg ez így van, addig van long. amint átfordul +25/+50re, akkor a longosok kerülnek előtérbe, és jön az öntés, akik akkor fognak beragadni.
A 42k nyitó az nagyon optimista verzió ...ha meg még is ott nyitna én dobom is a hati longokat, mert utána vissza is csorgatják...de inkább legyen egy 40200-as nyitó majd menjen stabilan 41k. felé és zárjon is ott...péntekre meg legyen új ath..... jó így ? :)
Ez nem lesz igy tegyuk fel olaj visszamegy majd valamennyit … legrosszabb ami tortenhet mi ? Remelhetoen azert kozeleg a beke biszont mi nem nagy zoldrol jovunk vissza nagy pirossal , szerintem a tossz eset is toporgas sot emelkedes ! A jo eset a kb 42 ezres nyito.
Dax ATH közelèben, règiós bankok +2+3% között, lengyel PKO ATH. Amcsik ATH. Kíváncsi leszek holnap is tolják-e mèg mindig bele a shortot az OTP be. (ATH-14% nál)
OTP részvényesek ide!