Kozben nyugszanak a kedelyek 97 -98 az olaj , valoszinu pirosak leszunk , de mivel tegnap kobban estunk mint a tobbi regio , ezert azt mondanam stagnalas johet , ha benez 36 ala de nap vegere visszajon
Meg se érzi . Aha nézd meg ES1-et, USA bankok tegnap , CBK most .. stb . Legyen igazad . Csak ugye reális a leminősítés itthon. A TSMC nem kap héliumot . Érdekes gondolat ha a technika szektor esése egy emelkedő inflációs környezetbe történik ..Na most a fő szarkeverő nem áll le mert tel a vív egy része szétlőve . Öböl monarchiák maradék pénze hova mozdul az a kérdés . Legyen igazad . Meg se érezze úgy 3-6 hónapig . Számolhatjuk a napokat a kgy-íg.. vagy Csányi 20 Knál srvzik .. jó kilátások 👀
bűntethetetlen benfentes kereskedéssel milyen jól lehet keresni és csládtagok ismerősök közeli munkatársak még benne sincsenek DONALD TRUMP VAGYONA 27 SZÁZALÉKKAL, 6,5 MILLIÁRD DOLLÁRRA NŐTT, EZZEL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKE A VILÁG 645. LEGGAZDAGABB EMBERÉVÉ VÁLT.
https://www.investing.com/commodities/brent-oil tehát ez a lényeg per pill. nem az otp fundája. 95-101. GAP-el nyitott. Lehet az OTP meg sem érzi, mert az olaj már csorog, és megint az jön, mint legutóbb, 1 nyilatkozat ,és betölti a nyitó rést ismét.
Pár napja írtam. Olaj TA szinten is mozog. 120-81 túl gyors volt. 95-101 gapet újra benyalta.. Vagyis esnek. A gap teteje a lényeg: a 101. Jelenleg kerek 100 a brent
Pár napja írtam. Olaj TA szinten is mozog. 120-81 túl gyors volt. 95-101 gapet újra benyalta.. Vagyis esnek. A gap teteje a lényeg: a 101. Jelenleg kerek 100 a brent
Ismerős a helyzet èn is túl nagy pènzt toltam amerikai rèszvènyekbe ès kevèsbè dizerfiklátam , ez volt a baj. Háromszor belevettem adobe, persze hogy mèg lejjebb ment drágán oracle besokalltam bukta vagy 2-3 milla. Soha többet sok pènzt egy rèszvènybe. Drága lecke volt.
Azert ha en hajokapitany lennek es kilonenek a szorosban egy hajot elozo nap mondjuk akkor nehezen vennel ra hogy behajozzak. Es nem nyugtatna meg hogy ha kilonek a biztosito fizet a hajo tulajdonosanak :). . Azert vegyuk hozza ezek a kapitanyok nem katonanak szerzodtek es hadi helyzetbeni szallitasra. Szerintem az athajozast kell biztonsagossa tenni. Mert a biztositasi dijak csak egy dolog, de nem fog napi 100 hajobol 5 se elindulni ha 1% eselye van hogy talalatot kap egy irani raketatol vagy drontol.
Sokszor leírom Tippmix. 30k-t a hülyék longjának írtam. Utána meg jöttem 35-35-39,K tpkel. Közben én is tanulok. Rajzolom az otp de nem kereskedem. Sokszor írtam. USA bezárt +van majd 15 percre rá nq -200. Ne mondjátok hogy ez nem mutyi.
Az utóbbi napokban próbálom a lelket önteni a longosokba, mert még mindig longos. 1* úgyis megáll mindenki tudja. De mikor? Szerintem így már az igazi vízválasztó a 35k. Pont úgy fogalmaztam, ahogy kellett. Ettől a *tól tehette meg hogy idő előtt otthagyta a melóját örökre,mert annyit nyert az otpn-n. Én mindig sajnálom a tl bedőlt dominosokat, de 1* várható volt hogy ez lesz. A hiperbola 1x megakad. Nem azért hogy igazunk legyen. Most ezzel dicsekedek (±112%), de előtte olyan buktáim voltak, amik fájtak. Lapozni kell és újra próbálkozni. Már ha lehet. Ehhez az kell hogy ne a full tőkével játszak.
OTP részvényesek ide!