En remelem aprilisig helyreall es boven a mostani szintek folott leszunk. Nyaron szokasos oldalazasra szamitok hulnek a mutatok , osztalek helyrerantja oket stb…. Majd julius vege augusztustol tamadunk ismet. En mindent eladtam , a beszallot varom savosan veszek !
40770-en eladtam a nagy részét, hosszú távon jó lesz a papír, az valószínű h legkésőbb nyárig helyreáll de ez a legrosszabb forgatókönyv, őszig egész biztosan.
Szerintem ez a 40 ez most ennyi volt… 39700 elso tamasz felkeszul. 38 ala nem varnam ha megis akkor 36700 eloszor aztan 35700 korul van az elozo emelkedo csatorna teteje . Es 32 nel az alja. Ezek a tamaszok. 32 alatt kezdodne baj . De hat szerintem egy 37 ezerhez is hir kene … mindenesetre felolem ok ! 100% cashben vagyok
https://kephost.net/p/MjI3NTE1MA.png "A menedék" összeomlott. Ott a képen a 4380 körüli előző csúcs teszt. 4300-4200-4000-3800, ez alatt 3300, én ezeket figyelném. 30%-os korrekció simán benne van fibo 61,8, az kb 4000-3800.
Hát én kivárnék az aljvadászattal...ha a komolyabb korrekció elindul, ami egyesek szerint már elkezdődött, akkor hetekig, de akár hónapokig is eshetnek a piacok ....a kérdés csak hogy mekkora időtávot is milyen fibo szintig tesztelnek vissza....ez Otp-ben lazán jelenthet akár 10000 p. is. De hát ez a természet rendje...egy hónap alatt oda ment a Bux ahová év végére volt várható. Shortosakat padlóra verték, kitől lehet most elvenni, pánikoltatni ? ...persze bármi előfordulhat, van cash dögivel, lehet még erőltetni a felt :) .
Pénteken az NQ még 3-4x nekifutott a 25800-nak, bármi áron "tartás", jött a short-beterelés, füstölés, short beterelés-füstölés. Majd 25400-ig kupolázgatott finoman, majd 25500 körül zárt, ma meg 25100.... parasztvakítás, már akkor is kiadta Trump a parancsot, de hó végi záró volt, "megváltották a világot" bármi áron. Másik topic nagy piros havi gyertyára számít, hát majd kiderül.
https://www.investing.com/currencies/xau-usd Hiper bola elkészült. ha megnézed, én írtam. Január 26 inverz kalapács, a fordulás jele. De csak a chart fordult volna. A NAGY tőke irányít, akik meglátták a lehetőség, hogy az inverz kalapács valójában a kisbüfik "short pozija", megtolták őket, a maradék 10%-os emelkedést 5000-5500 szerintem ez, és amikor kifüstölték a beterelt birkákat a kemencéből, na akkor a NAGY tőke gondolta úgy,h na akkor most én jövök. ÖNTÉS. Macusnak írom, elősző csúcs 4386, ott állt meg, MA, fontos-kulcsszint. Nagytőke megfogja? HA nem? akkor mi van? Akkor 4000, ha ott se, akkor 3500. Öntés-öntés, aminek a vége "likviditási probléma", csak eladó lesz, és egyre mélyebben, stoppok harca.
OTP részvényesek ide!