Látod, így utólag, féltél a hónapos korrekció lehetőségétől.
De az RSI nem más, mint egy bizbasz a sok közül, ami önmagában nem jelent semmit.
Erre írtam, hogy tökéletesen bizonyítéka ennek a Magyar Telekom, ami jó fundás körülmények között tartja-tartotta sokáig a 90-93as hónapos RSI-t........
Az OTP-nak is jó a fundája, ahogyan sok USA részvénynek is, így a "túlvettség" önmagában nem jelent semmit, csak azt, hogy jó a fundája, és nem azt, hogy valójában túlvett.
Én az előbb zártam le a dax longomat (hozzátenném őszintességgel, hogy reggel még shortoltam, tehát csak félúton kezdtem el longolni, soha nem késő alapon...), és-de már átfordultam shortba, rövidtávon annyit ment, hogy napon belül csinálhat egy kis korrigálást lefele is, közben 0-ba húzom a stoppomat (ha tudom, ha nem baszik ki velem)
ha kibaszik, a long nyerőből feláldoztam X értéket, de a "szerva itt-csere ott" előtt ott a lehetőség.
szerva itt - csere ott: aki eddig longolt, vagy tartotta, az most realizál, hirtelen ki tudják kapni a könyvet lefele, akármeddig
látják, hogy 1 nap alatt 400-450 nyerő... és látják hogy már csak 400 már csak 350...és úgy döntenek, hogy sell.... egymás stopját nyalják lefele, ki hova tette a stopját, ha tette.
Ez a logikám, próbáltam "átadni", hogy miért fordul, ha fordul, főleg egy 1000-1200-as nap után.
OTP részvényesek ide!