Jó cég az OTP, minden elismerésem, de én ajándéknak éreztem ezt a short lehetőséget tegnap 25000-en, ha csak 24500-ra lejön már brutál, pár hete vettem 1000 Ft -ért 1000 db már megboldogult short certit, egy felrántásban, beraktam 1100-ért eladni 10% egy napra nem rossz, másnap megnézem sikerült-e és döbbenten láttam hogy 1499-en teljesült, mert nyitó után leöntötték. Ezeken a szinteken , ha hosszabb távon gondolkodnék, akkor inkább már MOL-t, vagy Ricsit vennék, ha meg benne ülnék évek óta biztosan realizálnék, és vennék valamit, ami szintén jó de alul értékeltebb, ha jön a BUx-ban egy korrekció azt az OTP-vel fogják vezetni, az egész világon magasak az értékeltségek, brutális adósságok mindenhol........piaci zavarok..., csak idő kérdése és jön valami ok, de elég csak Trumptól egy mondat..........egyébként örülök az OTP sikerének, mert mindig csúcson veszem a shortot, és általában gyorsan ki is szállok, de lassan elfogynak a short certik, kiváló beszállási pont amikor pont kiütik az egyiket, akkor általában egy órán belül lehet is eladni, és szükséges is, mert még feljebb szokott menni, akkor megint visszaveszem rövid távra, amikor eladom együtt szurkolok a longosoknak, hogy még jobb beszálló legyen persze a nagy nyerőhöz szerencse is kell, mert nem merek benne ülni, ha egyszer jön egy igazi korrekció sajnos biztosan ki fogok maradni, mert már eladtam. Mindenkinek kívánom, hogy teljesüljenek az álmai
OTP részvényesek ide!