Én már álltam kalasnyikov csöve előtt, és azt mondta nekem a katona oroszul, hogy - lelő. Én meg azt találtam mondani neki, hogy akkor menni fogsz Szibériába... Hatott. Ennyire voltunk a SZU. része.
Törölt felhasználó2022. 02. 24. 08:13
Sziasztok,Longban ülök ,rég... Életemben nem shortoltam de mostmár valamit tennem kell vagy hatalmas bukóban szállok ki vagy ma shortbol fedeznem kellene veszteséget. ersténél van számlám,szerintetek üljek benne pár évet dobjam short,kész nemtudom...
Magyarország soha nem volt a Szovjetunio része..... Magyarország NATO tag. Oroszország pont azt akarja elkerülni, hogy NATO tagországgal kelljen háborúzni... Az utolsó mondatoddal egyetértek. Remélem igazad lesz...bár mindenki tudja hogy erre szándék sincs és nincs realitása.
Szerintem olvass, tanulj, lehetőleg sok és egymástól független forrásból, aztán gyere vissza vitatkozni. Ja igen, és ne fogadj el semmit az orosz konzulátustól... Én nemzeti jobboldali vagyok, aki tudja, ha jönnek az agresszív amerikai cégek, azzal lehet mit kezdeni, de az agresszív orosz tankokkal nem. Ja igen, gondolom nem láttad, de nem amerikai ballisztikus rakétákkal lőtték az orosz városokat, hanem orosszal az ukránokat. Talán az is feltűnt, hogy nem az amerikaiak süllyesztették el rakétákkal az orosz hadiflottát, hanem az oroszok az ukránt. De nyomathatod tovább a hülyeséget...
Felkészül: Magyarország. (Is.) A Jaltai Szerződésre fognak hivatkozni, amivel felosztották az országokat, anno. 1-2 évtizeden belül újra Szovjetunió lesz. Akit egyszer elért a birodalmi mámor, nem szabadul tőle. A magyaroknak azt fogják mondani: pont' annyi jogunk van visszaépíteni a birodalmunkat, mint amennyire nektek - a Trianon előttit...
#1148559 "Ukraine Under Attack" Sajnos igazam lett: https://edition.cnn.com/ Tanulság: Mindíg használj stoppot és soha ne mond hogy soha! Bár az öszintet megvallva nem tudom, hogy meddig megy el putyin. Nem támadhat civil lakosságot! Akkor tele lesz a média halott/vérző/sebesült nőkkel, gyerekekkel....Ezt azért talán ő sem akarhatja!! Remélem ennyire nem borult meg!!!! Meddig megy el ez az elmerobbant?
Grúzia? mintha a NATO-ba akarták volna beléptetni... az usa meggyőzte, hogy ez az érdekük, lépjenek be... az oroszok pedig hogy meggyőzték őket, hogy gondolják meg magukat...
Ha hallottad/olvastad a beszédét Putinnak, aki szerint Ukrajna nem létezik, akkor olyan érzése van az embernek, hogy az események csak felgyorsultak ennek hatására...
Te valami USA ügynök vagy? Ne nyald már ennyire a jenkik üllepét. Kubában jogosan léptek fel a Szovjet rakétatelepítés ellen? Most az oroszok jogosan lépnek fel a NATO nyomulása ellen? Ukránok hogy bántak az orosz kisebbséggel? Próbáltak tárgyalni, de a nagyképű, öntelt USA csak tovább fenyegette őket. Beszorították a medvét a sarokba. Harap. Ismét az USA erkölcsi felsőbbrendűségét lehet csodálni!
nem orosz propaganda szivárgott be hanem a józan ész... nem hiszem hogy túl sokan örülnének ennek a konfliktusnak, de hogy az usa keze vastagon benne van az biztos. Talán nem kellett volna azzal hergelni az oroszokat, hogy Moszkvától 250 km-re amerikai katonai bázisokat akarnak létre hozni...
Minden retkes politikus korrupt és csak a saját és érdekköre meggazdagodása a cél...ettől rosszabb ha van egy kis komlexusa, kicsi a pöcsev, vagy gyermekkorában verték...a néppel (akiből él) senki soha nem foglalkozott
Oroszországban a gazdaság összeomlóban, rengetegen meghaltak covidban, Putyin szó szerint megöleti az ellenfeleit, és hazafias szólamokkal hergeli a népet, és te amerikai szarkeverést látsz? Értem én, hogy ők sem angyalok, hogy Pinochetet támogatták, Irakot lerohanták, de itt, most talán kinyithatnád a szemed, hogy lásd, ki az agresszor...
OTP részvényesek ide!