Kínos az ügy, nem hiszem, hogy simán bejegyzik a céget. Én már kezdem megsajnálni a sasokat!------- Spade, te beszélsz egy csomó nyelven! Hogy van az tótúl az a rigmus? Süvít a labda, a hálóba balra... :-))
Jó lenne, ha buxernek igaza lehetne abban, hogy "...ennél már csak jobb jöhet...".
Sajnos, attól tartok - az eddigi többnyire igen negatív hozzászólásait és a mostani pozitívat nézve - most sincs. Nem hiszem, hogy akik a háttérben meghúzódnak, azoknak ez volt a cél, hogy az FTC lejjebb legyen 1, akár 2 osztállyal. Sokkal inkább végképp eltörölni...
Látod Buxer!
Van neked szíved is! Ne hagyd, hogy a tőzsdézés kiölje belőled az EMBER - t!
Sajnos a Fradi tényleg mély válságban van, csak remélni tudjuk, hogy kikecmergünk belőle. Én nem szeretném az Újpestnek, az újpesti sportbarátoknak ugyanezt a helyzetet kívánni.
A fanatikusok között feltűnt Stadler József is, a börtönből nemrég szabadult vállalkozó, egykori akasztói klubtulajdonos, aki sikerei idején is rendkívül szoros kapcsolatot ápolt a Ferencvárossal. Most sállal a nyakában hallgatta a beszédeket. Akik felismerték, ölelgették, simogatták az egykori juhászembert, s amikor az egyik drukker azt mondta neki, „Józsi bácsi, jöjjön, és mentsen meg minket”, Stadler mosolyogva így reagált: „Rendben, de ahhoz meg kell erősödnöm egy kicsit, ám ha lesz újra pénzem, ígérem, jövök...”
Engedjétek meg, hogy az újpesti sportbarátok nevében kivánjak sok erőt és kitarást a FERENCVÁROS rendbetételéhez, újboli felvirágoztatásához! Úgy érezzük ennél már csak jobb jöhet számotokra!
buxer: a közelmúlt magyar labdarugásáról beszéltem, látom igazi kulturált uppesti vagy...
remélem kilábalunk a válságból és gurítunk egy négyest nektek
A keddi MTV 1-es műsorában többek között Páncsics Miklós előadta, hogy a magyar labdarúgás gyöngyszemét nem lett volna szabad kisöpörni az NB I-ből.
A Fradi jogásza ismertette azokat az eljárási és más más hibákat, amelyek szerint a klubot nem lehetett volna kizárni, illetve ezek alapján kiket lehett volna kizárni, - szinte mindenkit.
Kisteleki azt fejtegette, hogy ő lényegében nem tehet, illetve nem tehetett semmit, bár ha rajta múlna tenne . . .
Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok megkérdezte, hogy miért történik diszkrimináció, nevezetesen, hogy miért kaphatta meg a Vasas egy forintért létesítményeit ?, ugyanakkor a Ferencváros például nem ?
Én is megkérdezem valóban miért nem?, tehát összehangolt (politikai ) támadás készült a Ferencváros ellen ?
Ezek szerint igen, de mint mindíg a csapat szurkolótábora ezt ezúttal is meg fogja akadályozni !
FOCI VB