Ez egy konstruktív, asszertív fórum, csak olyan írhat, akinek van papírja! Továbbá, ne legyen: postás, rendőr, biztonsági őr, stb!! Sok sikert kívánok!
Ne izgassa magát Zoltán, van Akko reszvényem...11fajta magyar van es 1 amerikai....ez utobbi a five9....épp most kapják tőlem a five9 befektetők....majd nezze vissza 2x nyertem rajt jol vagy 3x..passz..aztan utoljára kb 1 eve jol megszívtam....jol behigitottam...36m volt benne már......visszament 10m ig kiadom a tobbit meghagyom.
Toka úr, nem bróker vagyok, csak egy balek aki ül bukóban egy rakat részvénynek nevezett xaron. De ha bízik a papírban, akkor miért nem veszi ? Adok bőven már 250 körül is.
na akkor itt leírom, a másikban nem lehet tényeket írni! Akko korrekciós "sávja" ,fibo szintje 0.618-s fibo =264 A korrekció ugyebár és az árfolyam, árfolyam gyertyák sem állnak meg egy technikai szintnél, vagy vonalon. Ezért nézzük sávosan, vagy egy sávban a fordulást ilyenkor. A sáv alja a 0.786-s fibo szint. Ez még igazából, ritkán, de előfordul. Innen még az elmélet szerint is indulhat a következő emelkedő szakasz. A 0.786-s fibo=228!!!!!!! Eddig tiszteletben tartották és nem adták lejjebb a kitározó befektetők. Tudják hogy alatta már nagy szarba csapnának, nehéz eladni. Pár leszúrás volt, de azok tuti kisbüfi, aki nem tudja mit tesz..:) Szóval eddig ezt a szintet tiszteletben tartották, úgy fél éve már. Csak azért mondom, ha ez letörik, akkor nem tudni meddig szakad be, és ez nem egy adott részvény problémája, hanem mindegyik esetén ez van. Általában, amikor letörik egy szint, akkor gyorsabb, az esés felgyorsul és extra értékeket is láthatunk! A nagyok kitáraznak, mert eddig szólt a bizalom, ha egy szint letör. Na meg a stopok is beindulnak...
Részemről a 228-s szint alatt a kuka kategória van, minden részvénynél! Ez a 0.786-s fibo szint már a dupla alj kategória kezdete, hogy érzékeld hol az alja. Viszont a dupla alj nem minden esetben áll fenn, csak ráfogják és csodálkoznak, hogy nem pattan. Ennyit a 220-s vételedről...:)) Mutatom is a charton. A felfelé részét már mutattam régebben.
Akkocska