Az amerikai tárgyalóküldöttségnek dicsekedett vele az iráni küldöttség. Olvass utána! Állítólag ez a pofátlanság bőszítette fel trumplit, aki addig nem nagyon akart részt venni a Izrael oldalán.
En is olvastam ilyen pletykakat, de azt is olvastam mar, hogy Macron felesege igazabol ferfi es a halott lanytestverenek a nevet vette fel. Vagy valami ehhez hasonlo a sztory
MI koze van az Oreshnyiknek az anyahajohoz? Esetleg, ha ki van kotve el tudjak talalni. Megint ez az orosz fegyvereket magasztalo es minden fele emelo hangnem... Csak szolok, hogy probalod magad beallitani, mint kritikus gondolkodo es kozben ilyen suletlensegeket irsz, nagyon eros orosz reszrehajlassal. Abban igazad van, hogy rengeteg kart tudnak okozni a dronok. De meglatjuk jovo heten es utanna mennyi sikeres tamadast tud majd Iran inditani. En azt varom, hogy lesznek meg elvetve talalatok, de ezek szama jelentosen csokkenni fog. A szorosban meg egy ideig fenn allhat, hogy nem mernek megindulni, de ahogyan az olaj ara no, az irani katonai kepesssegek degradalodnak, egyre tobben fogjak megprobalni. Hogy addigra lesz-e meg hajo/motorcsonak/dron, amivel meg tudjak ezeket a hajokat tamadni? Na ezaz amit senki nem tud megmondani meg most. Szerintem. Illetve nekem a nagy kerdesem, hogy mikor mondja azt az elso (mondjuk Szaudi) orszag, hogy ebbol eleg es vagy bevonulnak es biztonsagi zonat hoznak letre, vagy beszallnak bombazni az irani partvideket. Illetve a kurdok kerdese is nagyon erdekes, de az szerintem egy kicsit tul fel lett kapva a media altal. A torokok miatt nem tartom jelenleg valoszinunek, hogy komolyabb hadmuveltbe kezdenek, meg Irannon belul sem. Iran mar lassan kimeriti a lehetosegeit, mar mindenkit megtamadnak, hatha valahonnan segitseget kapnak. Kivancsi vagyok mennyi raketa indito maradt, igy egy heti bombazas utan.
ezt pont így van. Putymó egyesíteni akarja újra a két népet, ami egy. ezért nagyon vigyáznak a civilekre, mert az övéik is, és ezért haladnak ilyen lassan előre. ezért nem gyalulta le Kijevet, mert ősi orosz város és mert oroszok élnek ott is, sokan. néha elcsodálkozom, amikor kijevi civilek oroszul nyilatkoznak a tévében h ez nem tűnik fel senkinek h valszeg oroszok ha oroszul tudnak csak. júdea nem akar békét, simán lebombázta a panelokat, azt hiszem 70ezer a civil áldozat plaesztin részről. usa nem akar békét. simán megöli más országok vezetőit, lakosait, beleértve a gyerekeket is, elsüllyeszt hajókat és nem menti ki a tengerészeket a fuldoklókat, hanem a képünkbe röhög hegszett h csendes halál ... kalózkodnak a tengereken ellopva mások hajóit áruit és beleböfögnek a képünkbe h nekik ehhez is joguk van és kész.
ott a pont. ez pont így volt. ürügyet kellett gyártani a palesztinok végleges kisöpréséhez (beleértve a létszám csökkentését), gáza és a többi terület megszerzéséhez.
Kutya nem várja Irán szétesését.... sőt úgy általában semmit ....... félreirogatsz.... ne ajánlgass itt senkinek atomot. Addig marad meg az emberiség...
OK várjad Irán szétesését még egy darabig szakértő úr. Közben azért néha számold meg hány hajó megy át a Hormuzi szoroson. Nem olyan nehéz, chatgpt. Én minden nap megkérdezem tőle. Aztán veszek még olajpapirt.
kiváncsi lennék téged milyen traumák formáltak ilyenné ------- taktikai atomot ... azt neked :))))Tényleg nem tudod mit beszélsz / írogatsz... Inkább olvass egy embert aki azért úgy tűnik képben is van Iránnal :https://hvg.hu/360/20260304_iran-polgarhaborus-gengsztercsoportokra-eshet-szet
Én nem tömegmészárlásról beszélek. Van egy csomó taktikai atomjuk, minimális fallouttal. Katonai repterekre, stratégiai hidakra odabaszhatnák. Nem nagyon lennének civil áldozatok, de Kaja Kallas et. al is megértenék, hogy vége. De Putyin egy cuck vénember. Belekényelmesedett a hatalomba. iránban új seprű jól seper.
Van itt sérelem bőven, akik ma felnőtt emberek, azoknak a nagyszülei még személyesen mesélhették el. Itt sose lesz béke, csak hosszabb-rövidebb tűzszünetek.
Ja és még egy dolog. Ha a Quds erők főparancsnoka tényleg Moszad ügynök volt, és Iránnak köze volt a 23 október 7i támadáshoz Izrael ellen, akkor viszont arról a támadásról a Moszadnak tudnia kellett, valszeg ők rendelték meg :D
USA - Irán háború
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/