Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 15. 10:09
Előzmény: #8159  badsector1
 #8149 A 2006-os nagygyűlést a hatalom engedélyezte.
A kormány alá tartozó rendőrségnek akkor is végenie kell a gyülekezési jogukat gyakorlókat, ha alkatlmatlan helyszínre adták ki az engedélyt és erre figyelmeztették is a fideszt.
Ezen az alkalmatlan helyszínen máskor is voltak tüntetések.
Utólag már biztos, hogy Orbán kisebb rossz volt mint Gyurcsány, de az egyharmados Orbán összemérhető az egyharmados Gyurcsánnyal. Orbán amiatt a kétharmad miatt lehetett kártékonyabb, amit éppen Gyurcsánynak köszönhetően kapott. Négy ciklus alatt, hagyobb felhatalmazással több kárt lehet okozni.
Most jól megmagyaráztál egy szem szavazatot (a tiédet) ebből: fidesz 2 706 292, mszp 990 428. De még  nem adtál indoklást a különbözetre -- 1.7 millió szavazatra.
badsector1
badsector1 2026. 09. 15. 09:38
Előzmény: #8158  Dehogynincs
A fideszhívő 2010ben nem látta, hogy orbán egy hataloméhes tolvaj hazudozó, pedig már a 90es években látszott rajta. Gyurcsányról egy pozitívumot tudok mondani, hogy kisebb rossz volt az országnak mint orbán.
2006ban orbán tudatosan szervezte a fidesz nagygyűlest egy teljesen alkalmatlan helyszínre.
A hatóságok figyelmeztették a fideszt, hogy az astoria túl közel van a kossuth terhez és a deák terhez, ahol mar hetek óta kormányellenes demonstrácioók és radikális csoportok megmozdulásai zajlottak. Utólag már érthető, hogy orbán es a nácijai mire készültek azzal, hogy az astoriához csalogatta a híveit.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 15. 09:05
Előzmény: #8157  badsector1
Az egyik gyerekem a Múzeum körúton volt, ő gond nélkül kijutott. A többiek együtt voltak a Deák tér és az Astoria között és moccanni sem tudtak, bár békésen akartak távozni. A rendőrség egy magától oszolni akaró tömeg ellen indított harcászatot. 
Orbánt lehet hataloméhes tolvaj hazudozónak látni, különösen utólag, de Gyurcsányról közvetlen tapasztalatokat szereztek a nagygyűlés résztvevői és az m1 nézői élő adásban.
Akkor két brand volt: Orbán és Gyurcsány. 2010-ben valóban öten szavaztunk Orbánra, én a magánnyugdíjak kifosztása után (2011. január) hasadtam le a fideszről és 2026-ra már senki sem maradt ötünk közül.
Gyurcsányról eddig nem mondtál semmi rosszat. Beidéztem a 2010-es választási eredményeket.
Miért találták vonzóbbnak a tájékozatlan szavazók a patás Orbán ajánlatát a jóságos Gyurcsányénál 2010-től a kegyelmi botrányig? Miért nem lehetett Gyurcsánnyal nyerni a hataloméhes Orbán ellen?
Miért tudtuk legyőzni mégis ezt a hataloméhes hazudozót áprilisban?
badsector1
badsector1 2026. 09. 15. 08:03
Előzmény: #8156  Dehogynincs
Ezek szerint a család a deák ter fele indult?
Minek? Hiszen bemondtàk, hogy ott utcai erőszakot provokàltak ki a nácikok.
2010ben sem láttátok, hogy orbán egy hataloméhes tolvaj hazudozó? Pedig már a 90es években kiderült róla.
A székhazból lett orbán bányák, joszip tot, ne mi nyerjük a legtöbbet, stb esetek nektek nem azt bizonyították, hogy a bármi áron lopás az életcélja, pedig 2010 végén a manyup-lopáskor ugyanolyan gazember volt a gci, mint 2010ben mikor ezek szerint családostul rászavazatok.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 15. 07:21
Előzmény: #8155  badsector1
Nem voltam ott a tüntetésen. Maratonra készültem, fáradt voltam.
De ott voltak a "csőcselékben"  a gyerekeim a feleségem. A tévében követtem az eseményeket és aláfestésként fölhívott a nejem és a mobiljával ugyanazokat a lövéseket közvetítette, amiket a tévé közvetítésében is láttam.
Ezekről az adatokról beszélünk. 2010 területi listák:
összesen 5 132 531
fidesz 2 706 292
mszp 990 428
jobbik 855 436
lmp 383 876
A kormány bukását (a fidesz győzelmét) jórészt az őszödi beszéd kipattanásával és a karhatalmi harcászattal magyarázom. 
Szerinted mik voltak a vereség fő okai? A választók az "igazságbeszéd" és a focihuligánok miatt büntettek?
badsector1
badsector1 2026. 09. 14. 22:41
Előzmény: #8154  Dehogynincs
pedig ha tudtad volna előre, hogy mire készül orbán a náci drukkerekkel, ráadásul fideszes ünnepi naggyűlés végén az Astoria kereszteződésénél a műsorvezető bejelentette, hogy a helyszínt a Kálvin tér, az Erzsébet híd (Kossuth Lajos utca), illetve a Blaha Lujza tér (Rákóczi út) irányába hagyjátok el.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 14. 22:01
Előzmény: #8153  badsector1
Orbán állítólagos gondolatai a te fejedből pattantak ki, nem az az enyémből.
badsector1
badsector1 2026. 09. 14. 21:34
Előzmény: #8151  Dehogynincs
Azért nem akadályozták mert nem volt egy olyan nagytudású parancsnokuk mint te, aki orbán gondoltaiban olvasva kitalálja, hogy mi orbán célja a fidesz tömegben balhézó náci szurkolókkal.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 14. 20:48
Végre elárulta Mészáros Lőrinc, mi lesz hatalmas cégbirodalmával a Fidesz veresége után 
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260914/vegre-elarulta-meszaros-lorinc-mi-lesz-hatalmas-cegbirodalmaval-a-fidesz-veresege-utan-862632#
A cégvezető emlékeztetett arra, hogy a Mészáros-csoport puszta mérete és piaci jelenléte miatt is megkerülhetetlen tényező. Mivel ezer szálon kötődnek az államhoz, kijelentette, hogy a mindenkori magyar kormánnyal – így a jelenlegi Tisza-kormánnyal is – készek és nyitottak az együttműködésre.
__________ láttunk már ilyet ______
Az 1988-től az mszmp is sikeresen átmentette a gazdasági (titkosszolgálati, személyi és beágyozottsági) hatalmát és négy évvel később visszatért a hatalomba. Ehhez a senki által föl nem hatalmazott ellenzéki kerekasztaltól kapott óriási segítséget. A kommunisták átmentése a legvidámabb barakkban volt a legsikeresebb.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 14. 15:29
Előzmény: #8150  badsector1
Forrás? A kormány alá tartozó rendőrség miért nem akadályozta meg, hogy a huligánok teljesítsék Orbán állítólagos parancsát?
A feltevésed szerint erről az állítólagos parancsról legkésőbb már előző nap tudniuk kellett volna. Különben nem vittek volna működőképessé tehető tankot a helyszínre és nem lett volna ott minden fegyver, felszerelés, eszköz és élőerő a karhatalmi harcászathoz.
Nem védem Orbánt. A kormány alá tartozó rendőrség karhatalmi harcászatát támadom. Ez a harcászat Gyurcsánynak sem jött jól. Jórészt emiatt vesztett 2010-ben kétharmaddal és szállított az első kétharmad után még hármat változatos módszerekkel.
Az első kétharmad nélkül Orbán nem tudta volna kifosztania nyugdíjpénztárakat és kiépíteni a saját személyére szabott hűbéri rendszerét. A 2010-es kétharmad nem Orbán okosságának köszönhető, hanem Gyurcsány elutasítottságának.
badsector1
badsector1 2026. 09. 14. 14:34
Előzmény: #8149  Dehogynincs
Orban a náci huligánoknak adott parancsot, akik nélkül teljesen nyugis nap lett volna 2006 október 23. Miert véded orbant, aki nélkül semmi erőszak nem lett volna.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 14. 14:21
Előzmény: #8148  badsector1
2006-ban a rendőrség a Gyurcsány-kormány alá tartozott. Orbán nem adhatott semmilyen parancsor a karhatalmi harcászatra. 
Örülök, hogy te sem szereted, ha másokat vernek. De akkor miért magyarázod és miért véded?
A tavalyi pride a hatalom szerint törvénytelen volt. A 2006-os nagygyűlést a hatalom engedélyezte.
Mi abban a meglepő, hogy a huligánokat akkor kell megfékezni, amikor támadnak? Ha nem jönnek, akkor nem rájuk kell figyelni.
badsector1
badsector1 2026. 09. 14. 13:09
Előzmény: #8147  Dehogynincs
Orbán tudott a felvételről, a nyilvánosságra hozatalra meg megvolt az apparátusa.
Nincs abban meglepő, hogy náci huligánok a fidesztömegbe akartak bejutni, hiszrn az volt a celjuk, hogy a fideszeseken is csattanjon a pofon.
Orbánnal ellentétben, nem szeretem, hogy másokat megvernek, ezt te hazudod rólam.
A tavalyi pridon a náci huliganok nem támadtak rendőrökre, hogy utána pride tömegbe szaladhassanak megveretni őket.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 14. 12:29
Előzmény: #8146  badsector1
Minden politikai vezérkar nevezhető elitnek és söpredéknek is.
Az őszödi beszédet nem az üdülőbe suttyomban besettenkedő Orbán vette föl titokban a mobiltelefonjával és nem is ő hozta nyilvánosságra.
Az őszödi beszéd mindenkihez eljutott.
Mi abban a meglepő, hogy a fideszes tömegbe törekedtek bejutni a focihuligánok? Volt olyan tömeg az utcán, amelyik az őszödi beszéd és Gyurcsány mellett tüntetett?
Nagyjából mindegy, hogy egy közrendőr fejében mi jár. A rendőrség parancsot teljesít. 
Az élet olyan is, hogy tőled eltérően vannak olyanok is, akik nem szeretik, ha őket vagy másokat véresre vernek, különösen akkor, amikor a gyülekezési jogukkal merészelnek élni.
A tavalyi pride-ot a rendőrség nem verte szét, bár a hatalom szerint törvénytelen volt megtartani.
badsector1
badsector1 2026. 09. 14. 11:36
Előzmény: #8143  Dehogynincs
A fidesz vezérkar elég szűk és elitnek is nevezhető a talpas fideszeshez képest, akihez eljuttatták az ősződi bőszédet.
Ilyen az èlet, a focihuligánok szándéka érvényesült, focihuligánok szándékosan a fideszes tömegből provokálták a rendőröket, akik akkor nem tudtàk, hogy orbànek szándéka az volt fideszeseken is elcsattanjon néhány pofon.
gazmber 2026. 09. 14. 10:51
Előzmény: #8142  R00
a főpedobindzsizé saját maga vallotta be - elvesztette a hitelét a választók előtt --- ezek tehát egy hiteltelen sz@harjankó szavai - így akkor ezek annyit is érnek, ahogy a lézerjankó mondaná...☺? szvsz  
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 14. 10:44
Előzmény: #8140  R00
Orbán még egy Unger Anna vezetése alatti NVVH-tól is tart.
Pedig sokan érezzük úgy, hogy Unger Anna főnyeremény -- Orbán számára. Jó lenne, ha most Orbánnak lenne igaza és nem nekünk.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 14. 10:39
Előzmény: #8141  badsector1
Milyen szűk és szervezett elit akarta (tudta volna) magához ragadni a hatalmat a törvényes formák mellőzésével, eu tagállamként?
Amiről állítólag nagyot hallgattam, azt #8137-ben írtam le: A párszáz rendőrnek az a feladata, hogy engedélyezett nagygyűlést megvédje. Azt valóban nem hangsúlyoztam, hogy mindenkitől védje meg. Ha focihuligánoktól, akkor tőlük.
Te úgy írod le az eseményeket, hogy a focihuligánok szándékosan vegyültek el a fideszes tömeggel én pedig úgy, hogy a rendőrségnek meg kellett volna akadélyozni, hogy a focihuligánok végrehajtsák a szándékukat.
Így a focihuligánok szándéka érvényesült és nem láttam szándékot arra, hogy a kormány alá tartozó rendőrség meg akarta volna védeni a nagygyűlést. A karhatalmi harcászatra láttam szándékot. Volt ott élőerő (vidéken alig maradt rendőr), volt ott mindenféle eszköz: vízágyú, vipera, lovasosztag, könnygáz, gumilövedék, tonfa, ... 
R00
R00 2026. 09. 14. 10:32

A Fidesz elnöke bement Bayer Zsolthoz, és ott folytatta, ahol a választás előtt abbahagyta. Újkommunistának nevezte a kormányt, amelyet szerinte azok fogják eltakarítani, akik hozták.

Orbán és Bayer  :-)))
Ezek ugyanazok...A KISZ titkár és a náci, 3/3 felmenők.
badsector1
badsector1 2026. 09. 14. 08:44
Előzmény: #8137  Dehogynincs
Szolgálaton kívüli rendőr a dunakeszi kapitanyságról is lehetett megtévesztett fideszes.

"Az államcsíny vagy puccs törvénytelen hatalomátvétel, a szélesebb néptömegek támogatása nélkül, többnyire fizikai erőszak, nem ritkán katonai erő alkalmazásával, de előfordul békésen is. Az irányító hatalmat egy szűk és szervezett elit ragadja magához a törvényes formák és a politikai többség akaratának mellőzésével. Politikai jellege általában jobboldali, de vannak baloldali példák is"

A fidesz naggyűlés békes volt, a náci focihuliganok nem voltak békések, de róluk  nagyot hallgatsz, pedig ők robbantottak ki az erőszakot, akik szándékosan vegyültek el a fideszes tömeggel, hogy ne csak ők kapjanak pofontot.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek